- Reaksiyon puanı
- 3,077
Arkadaşlar şuan VirtualBox kullanıyorum ama farklı bir Sanal makina kullanmak istiyorum yani daha hızlı bir makina Öneriniz varmı ?
Bence sanal makine kullanma.Arkadaşlar şuan VirtualBox kullanıyorum ama farklı bir Sanal makina kullanmak istiyorum yani daha hızlı bir makina Öneriniz varmı ?
Çok kasıyor.Neden ?
Olsun bazi işlerim oluyor sanal makinada ama dediğin gibi biraz kasıyor hang,s,n, önerirsin ?Çok kasıyor.
Sanal makine önermem.Olsun bazi işlerim oluyor sanal makinada ama dediğin gibi biraz kasıyor hang,s,n, önerirsin ?
usbmi ?Yani Windows to go gibimi yap sistemi diyorsun ?Sanal makine önermem.
USB'ye kurmanı öneririm.
Sanal makine önermem.
USB'ye kurmanı öneririm.
Aynen.usbmi ?Yani Windows to go gibimi yap sistemi diyorsun ?
Ciddi olamazsınız sizin hayatınız kadar Sistem kurdum ben. sanal makinaya. ne için kullanıldığı kişiden kişiye değişir.sanal makineinn amacını kullanışlığını bilmiyon galiba..
Hayır gayet iyi biliyorum.sanal makineinn amacını kullanışlığını bilmiyon galiba..
Şuanda ubuntu,linux mint,debian ne var ne yok yüklüyorum.Ciddi olamazsınız sizin hayatınız kadar Sistem kurdum ben.
banamı sanamı dedi bu aga kafam karıştı yaHayır gayet iyi biliyorum.
Bende bilmiyorum.banamı sanamı dedi bu aga kafam karıştı ya![]()
Benden dağıtım önerisimi istiyorsun ?Hayır gayet iyi biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda ubuntu,linux mint,debian ne var ne yok yüklüyorum.
Hepsini tek tek deneyeceğim.
Sen hangisini öneriyorsun?
Evet.Benden dağıtım önerisimi istiyorsun ?
Teşekkürler pardus'u indirmiştim denerim.1)Ubuntu Mate
2)Linux Mint
3)Debian
4)Pardus
5)lubuntu
benim en çok sevdiğim Pardus'tur.
Kali Linux ise kullanım amacına bağlı durum ona göre öneri yapacak olursak ParrotOS deneyebilirsiniz. eğer KULLANIM AMACINIZ farklı ise.Evet.
Uzun süre kali linux 2019.3 kullandım.
Değişiklik iyi olur.
Android bir cihaza hiç rom yüklemedim.Kali Linux ise kullanım amacına bağlı durum ona göre öneri yapacak olursak ParrotOS deneyebilirsiniz. eğer KULLANIM AMACINIZ farklı ise.
Kali NetHunter'ı Eski tabletime yüklemiştim.![]()
Sanal makinenin kullanım amacını gayet iyi biliyorum.size desem o arkadaşın mesajını alıntı yapmam. neyse..
ha görmemiştim pardon.size desem o arkadaşın mesajını alıntı yapmam. neyse..