Hangi Samsung A Serisi telefonu önerirsiniz ?

TarikD17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar herkese !
Ben şu an Samsung Galaxy S8 Plus kullanıyorum ve şu an berbat ve kötü halde.
O yüzden A serisi telefon almayı karar verdim.
Kafamda şu an A70 ve A80 var.Hangisini önerirsiniz? Yada başka telefon önerirmisiniz ?
TŞK

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Başka marka düşünür müsünüz ?
Ve tam olarak bütçeniz ne kadar ?

Sapplemiwei

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar herkese !
Kafamda şu an A70 ve A80 var.Hangisini önerirsiniz? Yada başka telefon önerirmisiniz ?
TŞK
Mi 9t pro öneririm.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
S8'den sonra A serisi "güzel" gibi gelebilir. Ben herkes gibi "alınmaz" demiyorum. Ama büyük paralar vermeyin bu orta ve orta+ sıklet ürün gamına

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Selamlar herkese !
TŞK
Hiçbiri çünkü Samsung'un A serisi ve M serisi rezalet verdiğin paranın hakkını vermiyor ayrıca cihazının arkasında durmuyor (güncelleme anlamında) Samsung alacaksan S veya Note serisine yönelmelisin kesinlikle orta segmentinden uzak dur aynı şey Huawei için de geçerli
Ben bütçen ne kadar bilmiyorum ancak 4000 TL civarı bir bütçen var gibi görünüyor o yüzden Mİ9T Pro öneririm

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Selamlar herkese !
TŞK
S8 den a70 e geçilmez. Galaxy S10e veya mi9t pro öneririm.

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
İphone tercih et. Unutursun bütün bunları. İyi ki almışım dersin.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
A70 derim tek kaybın düşük ışıktaki çekim kalitesi olur sonuçta s8 üst segmente konumlandırılmış bi telefon

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bilader sen dalga mı geçiyorsun adamın 3000 tl bütçesi var ve sen İPhone öneriyorsun ?
3000'e İPhone nerede var ?
Birincisi; sen daha biraz önce 4000 TL bütçen var sanırım diyip, Mi 9T Pro öneriyordun, şimdi 3000 bin TL diyorsun.
İkincisi de iPhone 7 var 3000 TL'ye, eski gibi gözükebilir ama orta segment almak yerine, eski ama üst düzey telefon almak daha mantıklı bence.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Birincisi; sen daha biraz önce 4000 TL bütçen var sanırım diyip, Mi 9T Pro öneriyordun, şimdi 3000 bin TL diyorsun.
İkincisi de iPhone 7 var 3000 TL'ye, eski gibi gözükebilir ama orta segment almak yerine, eski ama üst düzey telefon almak daha mantıklı bence.
Mİ9T Pro önerdim çünkü açıklamasında yer alan A80'in fiyatı 4000 tl bende bütçesi 4000 tl diye tahmin ettim bende onu alacağına Mİ9T Pro al dedim
İPhone 7 3000 tl'ye olsa olsa 2.eldir sıfır bulamazsın ki hem ben o lafı iphone öneren arkadaşa dedim

en ucuz İPhone min 3000 tl değil mi o yüzden 3000'e İPhone nerede var dedim

Son düzenleme:

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Selamlar herkese !
TŞK
mi 9t pro oneririm islemci olarak a serisinden daha iyi

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Mantıklı mı ? biz en az 8-9 saat ekran süresi alırken iphone 7 kullanıcıları her zaman batarya sorunu yaşayacak gerçekten anlamıyorum 2-3 sene öncesinin her açıdan günümüzün teknolojisinin gerisinde kalmış bir telefonu neden bir insan tercih eder üstelik haketmediği bir fiyata sahipken ha parası olan iphone 11 alsın rahatlıkla 5 sene kullanır ona bir şey demem

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Mantıklı mı ? biz en az 8-9 saat ekran süresi alırken iphone 7 kullanıcıları her zaman batarya sorunu yaşayacak gerçekten anlamıyorum 2-3 sene öncesinin her açıdan günümüzün teknolojisinin gerisinde kalmış bir telefonu neden bir insan tercih eder üstelik haketmediği bir fiyata sahipken ha parası olan iphone 11 alsın rahatlıkla 5 sene kullanır ona bir şey demem
8-9 saat ekran süresini hangi telefonla alıyorsun sen ? Günümüzün teknolojisinden geri kalmış dediğin, stabillik ve işlemci performansıyla çoğu telefondan daha iyi, kamerası gayet yeterli düzeyde. Tekrarlıyorum, gidip de orta segment bi cihaza 3000 TL vermektense, eski de olsa amiral gemisi almak daha mantıklı.

Mİ9T Pro önerdim çünkü açıklamasında yer alan A80'in fiyatı 4000 tl bende bütçesi 4000 tl diye tahmin ettim bende onu alacağına Mİ9T Pro al dedim
İPhone 7 3000 tl'ye olsa olsa 2.eldir sıfır bulamazsın ki hem ben o lafı iphone öneren arkadaşa dedim

en ucuz İPhone min 3000 tl değil mi o yüzden 3000'e İPhone nerede var dedim
Senin yazdığın şey şu; "Adamın 3000 TL bütçesi var, sen iPhone öneriyorsun." Adamın 4000 TL bütçesi var. iPhone 7'nin sıfırları 3000 TL zaten, 2. el ne alaka ? Telefon piyasasından pek haberin yok herhalde ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
8-9 saat ekran süresini hangi telefonla alıyorsun sen ? Günümüzün teknolojisinden geri kalmış dediğin, stabillik ve işlemci performansıyla çoğu telefondan daha iyi, kamerası gayet yeterli düzeyde. Tekrarlıyorum, gidip de orta segment bi cihaza 3000 TL vermektense, eski de olsa amiral gemisi almak daha mantıklı.

Senin yazdığın şey şu; "Adamın 3000 TL bütçesi var, sen iPhone öneriyorsun." Adamın 4000 TL bütçesi var. iPhone 7'nin sıfırları 3000 TL zaten, 2. el ne alaka ? Telefon piyasasından pek haberin yok herhalde ?
Ben bir ara 4000'e görmüştüm İPhone 7'nin sıfırı nasıl 3000 hepsiburada'da 3000'in üstünde hem ben o lafı her telefon önerileri kategorisinde açılan konularda İPhone öneren arkadaşa dedim çünkü adamın atıyorum 2000 tl bütçesi var bu arkadaş sen bunlara bakma İPhone al diyor bu yorumu yazarken ciddi mi yoksa trollüyor mu aklım almıyor
2-3 haftadır telefon piyasasını takip ettiğim pek söylenemez

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Tamam sen iphone 7 al o zaman

8-9 saat ekran süresini hangi telefonla alıyorsun sen ?
Mi 9T

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Ben bir ara 4000'e görmüştüm İPhone 7'nin sıfırı nasıl 3000 hepsiburada'da 3000'in üstünde hem ben o lafı her telefon önerileri kategorisinde açılan konularda İPhone öneren arkadaşa dedim çünkü adamın atıyorum 2000 tl bütçesi var bu arkadaş sen bunlara bakma İPhone al diyor bu yorumu yazarken ciddi mi yoksa trollüyor mu aklım almıyor
2-3 haftadır telefon piyasasını takip ettiğim pek söylenemez
iPhone 7 Plus görmüşsündür sen, 7 bayadır 3100-3200 civarına satılıyor

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
iPhone 7 im vardı 2500 e satip 2550 e mi 9 t aldım yani resmen sınıf atladım özellikle batarya ve ekran da bu saatten sonra ip7 alınmaz hadi ios dan başka telefon kullanamam diyen birine de plus öneririm bari batarya sı idare eder

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
A serisini önermem.Onlar yerine oldukça iyi telefonlar var.Samsung'un alt-orta seviyedeki telefonlari almak pek mantıklı değil.
A30 un karsisinda Redmi Note 8,

A30S vs A50 nin karşısında Redmi Note 8 Pro veya Mi 9 Lite,

A70 ve A80 in karşısında Mi 9 T ve Mi 9 T Pro var.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
A serisini önermem.Onlar yerine oldukça iyi telefonlar var.Samsung'un alt-orta seviyedeki telefonlari almak pek mantıklı değil.
A30 un karsisinda Redmi Note 8,

A30S vs A50 nin karşısında Redmi Note 8 Pro veya Mi 9 Lite,

A70 ve A80 in karşısında Mi 9 T ve Mi 9 T Pro var.
Buradan ne anlıyoruz Redmi serisinin karşısında kimse duramıyor Redmi serisi tokat manyağı yapıyor kısacsı rakibi yok örn. RN8 Pro
bence Realme ülkemize gelmeli böylece hem rekabet artacaktır hemde Samsung ve Huawei yerine alternatif olarak öneride bulunabileceğiz (segment için dedim) ben şahsen Realme XT ve X2'nin gelmesini isterim

iPhone 7 im vardı 2500 e satip 2550 e mi 9 t aldım yani resmen sınıf atladım özellikle batarya ve ekran da bu saatten sonra ip7 alınmaz hadi ios dan başka telefon kullanamam diyen birine de plus öneririm bari batarya sı idare eder
İPhone'un avantajlarından biri de bu sattığın zaman değer kaybetmiyor en temizini yapmışsın benim 5s değerini kaybetmeseydi bende satıp üzerine koyacaktım da benim durumları az çok biliyorsundur
sınıf atlamak değil ben ona çağ atlamak diyorum ikimizde büyük bir sıçrama geçirdik ben 5s'ten sen 7'den bişi sorucam dışardayken şarj aleti taşımamanın mutluluğu paha biçilemez değil mi hele ki tam ekranda video izlemek sosyal medyada dolaşmak ?
ben okuldayken İPhone kullanan arkadaşlarımın yanından geçerken (genelde kafeteryadaki masalardaki prize bağlı kullanıyorlar diyaliz hastası gibi) yüzümde piç gülümsemesi oluşuyor

Bu adam İPhone 11 de alsa yine batarya sorunu yaşayacak reis biliyorsun ki batarya İPhone kullanmamak için geçerli bir sebep benim bataryadan neler çektiğimi az çok biliyorsun

Son düzenleme: