ftlX
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 82
Siz kaç alıyorsunuz?Ben Türknet kullanıyorum ve memnunum, tavsiye ederim. Aslında hepsi benzer mantıkta sağlayıcılar, çok fark edeceğini sanmıyorum o yüzden. Millenicom için iyi şeyler söyleniyor. Netspeed'i bilmiyorum.
75 mbps.Siz kaç alıyorsunuz?
Maşallah nazar değmesin75 mbps.
Altyapınızla alakalı bir durum biliyorsunuz. 35 mbps de iyi bir hız. Günlük kullanımda çok rahat edersiniz. Hatta sürekli indirme yapmıyorsanız 75 mbps ile 35 arasında çok bir fark hissetmezsiniz. Hala 8-16 mbps kullananlarda var. Yani sizin de altyapınızın iyi olduğunu söyleyebiliriz genele baktığımızda.Maşallah nazar değmesin
Bundan önce bakıyordum 16 çıkıyordu şimdi baktım 35 çıktı şaşırdımAltyapınızla alakalı bir durum biliyorsunuz. 35 mbps de iyi bir hız. Günlük kullanımda çok rahat edersiniz. Hatta sürekli indirme yapmıyorsanız 75 mbps ile 35 arasında çok bir fark hissetmezsiniz. Hala 8-16 mbps kullananlarda var. Yani sizin de altyapınızın iyi olduğunu söyleyebiliriz genele baktığımızda.
Muhtemelen adresinizde VDSL bağlantı hizmeti verilmeye başlanmış. Bildiğime göre ADSL hizmetlerde maksimum hız 16 mbps olabiliyor.Bundan önce bakıyordum 16 çıkıyordu şimdi baktım 35 çıktı şaşırdım
Sağolun daha bilindik diye türknet geçesim var diğerlerinde 41 42 falan alıyoruzda ben gene çok para vermek istemediğimden 35 mbpslik paket alacağımdan türknet düşündüm şimdiMuhtemelen adresinizde VDSL bağlantı hizmeti verilmeye başlanmış. Bildiğime göre ADSL hizmetlerde maksimum hız 16 mbps olabiliyor.
3 yıl sabrettim bilgisayar aldım şimdi internet çıktı bakalım daha ne çıkacakBen 12 mbps alıyorum , öğrenci evimde 100 mbps destekliyor. Bazen inmek bilmiyor bazı şeyler![]()