Hangi oyunları kurabilirim

ahmettahta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar öncelikle aksiyon macera strateji ve zombili yani korkunç oyunları severim bu katagorilerde bilgisayarıma hangi oyunlar yükleyebilirim.
ben en son black ops 2 yi oynadım bu pc de battlefield 3 ü yükledim fakat 1sn oynuyorum 1sn donuyor

sistem özellikleri

pentium(R) dual core cpu E5300 2.6 ghz
2 gb ram
64 bit işletim sistemi
nvida geforce 9400 gt toplam kullanılabilen bellek 1791 ayrılmış video belleği 1024 sistem video belleği 0 ayrılmış bellek 767 sürümü 9.18.13.3182 ekran kartı 64 bit
1 tb harddisk var
bu kadar sizce hangi oyunları alır şimdiden teşekkürler

selim397

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sana tavsiyem önce internetten yeni çıkan katagorilerine uygun oyunlar aramak. Bulduğun oyunları www.systemrequirementslab.com/cyri adresinde Can you run yazısına tıklayarak sana söylediklerini yaparak sisteminin oyunu çalıştırabilecek özellikte olup olmadığına bakmak. Site ingilizce olduğu için google chrome den girip dili çevir özelliğini kullanırsan daha rahat anlayabilirsin. Yapamazsan eğer detaylı olarak hafta sonu örnek olarak resimlerle anlatırım kardeşim. Kolay gelsin şimdiden. ;)

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Sana tavsiyem önce internetten yeni çıkan katagorilerine uygun oyunlar aramak. Bulduğun oyunları www.systemrequirementslab.com/cyri adresinde Can you run yazısına tıklayarak sana söylediklerini yaparak sisteminin oyunu çalıştırabilecek özellikte olup olmadığına bakmak. Site ingilizce olduğu için google chrome den girip dili çevir özelliğini kullanırsan daha rahat anlayabilirsin. Yapamazsan eğer detaylı olarak hafta sonu örnek olarak resimlerle anlatırım kardeşim. Kolay gelsin şimdiden. ;)
O site pek doğru sonuçlar vermiyor. Bana çalıştıramazsın dediği oyunu high da 50 fps de oynuyorum.

selim397

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sistemini taratmasına izin veriyo musun? flash playerın yüklü ve tarayıcın destekliyor mu? ben denediğim bütün oyunlarda doğru sonuçlar aldım. Eksik yaptığın bişey olabilir