Hangi Oyunda Takılıp Ehhhhh Beee Sende Dedidiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cudey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cudey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben En Son Lost Planette Son Robotta :cursing: Bayaca Nasıl Ölür Diye Uğraşmıştım...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
En son oynadığım oyun Blood :D:D 2000 yılıydı galiba :D

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Crysis te bi dağın içine tünele giriyorduk.Orda yolları karıştırmıştım.Dönüp dolaşıp aynı yollarda dolaşıyordum.Yaklaşık 2 gün sonra gözümün önündeki yol ayrımını göremediğimi farkettim :D

silurdas

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Command & Conquer™ Red Alert™ 3 Uprising [ Pazar günü ygs lanetine gircem ama hâlâ oynuyorum =) ]

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
half life - kafayı çizmemek elde değil bazen

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aynen crysis de dağn içindeki yerde dönüp dolaşıp aynı yere geliyordum bölümün adı core ben orayı nettekis aveler ile geçmiştim dün bida deniyim dedim 1 saat oynadım yok akrdeşim yolu bulamıyorum
:) :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Need for speed Most Wanted:Kara liste #1 Razor.Bu oyun beni bağlamıştı resmen.

cudey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
crysis de geldiğin noktayı karıştırmamak gerekiyor yoksa baya bi bocalıyorsun

arakli

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Far cry da bi bölüm vardı. helikopterler gelip gelip adam bırakıyordu. insan kıyımı yapmıştım ama bi türlü geçememiştim. en sonunda gittim kuytu bi yere saklanıp dışarı gezmeye çıktım. geldim bi bakmışımki level atlamışım :)

Bide doom vardı. kapıyı açmak için padmıdır nedir o lazımdı. 2-3 gün aradık bulamadık. taaki bi dergide o kapıların şifresini görünceye dek :)

Reaksiyon puanı
2,148
Commandos 2 de karlı bi tur vardı yanlış adamları uçağa koyduğum için geçemiyormuşum, 6 ay sonra falan oyunu tekrar açtığımda geçtim :D

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Crysis te bi dağın içine tünele giriyorduk.Orda yolları karıştırmıştım.Dönüp dolaşıp aynı yollarda dolaşıyordum.Yaklaşık 2 gün sonra gözümün önündeki yol ayrımını göremediğimi farkettim :D

Yerçekimsiz Ortamda değilmi.. Orda alienlerin gemilerine giriyorduk 3 günümü harcamıştım ben :D Evrim dönmüştü kısaca :D

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Prince of Persia: Warrior Within'de nasıl zorlanmıştım anlatamam. Birde Ninja Gaiden Sigma'da boss savaşlarında çok sıkıntı çekmiştim, hiç unutmam:)