Hangi Operatör 4,5G'de En Hızlı Olacak ?

4.5G'de En iyi Operatör Hangisi Olacak

• Kullanılan toplam oy
    21

Mert Büyük

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4,5G'nin gelmesine 1 hafta gibi bir süre kaldı. Operatörlerin aldığı ağ bantlarını biliyoruz ve benim bildiğim üzere en iyi tarafta şuan Türk Telekom geliyor ayrıca kendilerinin Fiber sayesinde deneyimi de var. Fakat Turkcell'in baz istasyonu bakımından çok avantajı var ve Türk Telekom'un yine hız bakımından taviz vereceğini düşünüyorum sonuçta Fiberde de hep en hızlıyız filan, icraate gelince donmalar takılmalar.
Vodafone'a bakıcak olursak eğer Amerika'da bir operatör Vodafone'un diye biliyorum bir de zaten Avrupa'nın en büyük operatörlerinden 4,5G tarafında çok tecrübeliler.
Sizce ne olucak ne düşünüyorsunuz ..

The Assasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bence Turkcell. Daima en pahalı Turkcell olmuştur. Ama kalitesinden ödün vermiyor.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Turkcell en hızlısı olur da vodafone biraz yavaş olur. Türk telekomun ise bence ne olacağı pek belli değil. Vodafoneden iyi de olabilir kötü de.

NeiVa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anket sıralaması tam olarak düşündüğüm sıra.

backend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En yüksek hızı teknik olarak Turkcell verebiliyor. diğerlerinin ulaşması mümkün değil Sadece 4.5G teknolojisini kullanarak Wi-Fi birleştirme falan hariç

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Türk Telekom Türkiye de hız sınırlarını aşıyor tam 1 Gıgabit hız vaat ediyor daha ne olsun.

Son düzenleyen moderatör:

mevbasi8989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1 Nisan da Türk Telekom 4,5g de 1 gıgabit hız ile Türkiye de sağlanan en yüksek hızı test edecek.Tam bir güç gösterisi yapacak.
Sırf sana cevap yazmak için üye oldum. :D

Yahu Türk Telekom neyin gövde gösterisini yapacak Allah aşkına? Daha 3G şebekelerine bile önem vermeyen veya vermek istemeyen bir kuruluştan neyin gövde gösterisi? 4G frekanslarının yarısını Turkcell almışken neyin gövde gösterisi? Wifi sinyalleri ile 1 Gbps ulaşmak önemli değil, önemli olan alınan frekanslarla o hıza ulaşmak. Dün İstanbul'dan Samsun'a geçtik. Yol boyunca Avea ve Vodafone çoğu yerde gitti, şebekenin olduğu yerlerde bile 2.75G ile yani EDGE ile internete bağlanamadık. Turkcell öyle değildi, tek diş çekse bile 3.75G ile en düşük 2 Mbps internet hızı verdi. Sen neyin güç gösterisinden bahsedebiliyorsun? :)

Son düzenleyen moderatör:

husem

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
1 gbit destekleyen telefon var mı piyasada ? cat 4 ve cat 6 ençok kullanılan yani telekom gene abartıyor.En fazla 350 mbit görebiliriz diye düşünüyorum onuda anca türkcellde.