Öneri Hangi Online İngilizce Kursunu Tercih Etmeliyim?

Bu konuyu okuyanlar

Buğra!

Öğrenci
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
21
Puanları
8
Yaş
21
Merhaba arkadaşlar! İngilizce iletişim kurmak, dizileri-filmleri ve kitapları orijinal haliyle izleyip okumak için gerekli olan İngilizce seviyesine hangi uygulama beni ulaştırabilir? Online kursla İngilizce öğrenilinir mi? Temelim çok iyi değil. Biraz araştırdığımda Ewa, Cake, Busuu gibi uygulamaları gördüm. Ne kadar iyi olduklarını bilemiyorum. Yorumlarını okuduğumda memnun olan var olmayan var. Sizin önerebileceğiniz kaliteli online İngilizce Kurs var mı?
 

evrimss

Öğrenci
Katılım
2 Ocak 2023
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
26
hocam merhaba, adam akıllı bir şekilde ing öğrenmek istiyorsan ben sana konusrak öğreni şiddetle tavsiye ederim, anadili ing olan hocalarden dens aldığın için aynı zamanda speakinginde gelişiyor hala bir arayış içerisindeysen bence mutlaka bak derim ben memnun kalacağına eminim
 

KeXaT

Öğrenci
Katılım
25 Temmuz 2023
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
23
Kardeşim benim de böyle bir ihtiyacım oluşmuştu zamanında ben online kurs almıştım. kursun ismi de I'm global language center'dı
 

webmasteryolcu

Öğrenci
Katılım
22 Nisan 2011
Mesajlar
87
Reaksiyon puanı
3
Puanları
8
Konya Büyükşehir Belediyesi ya da benzer kurumların uzaktan eğitim uygulamaları bulunmaktadır. Örnek: Komek uzaktan eğitim ile İngilizce dahil birçok dil eğitimi ücretsiz sunulmaktadır. Genelde, akşamları ve Zoom üzerinden eğitim yapılmaktadır.

Komek kayıt tarihleri Eylül ayında başlayacaktır. Detay ve kaynak: KOMEK Kayıt Tarihleri (Güz Dönemi) 26 Eylül'de Başlıyor.
 
Üst