Hoparlör çok önemliyse o zaman attığınız Asus modelini öneririm. Hani 200 TL'lik BT hoparlör bile iş görür bence müzik dinlemek için ama karar sizin elbette.Hocam hoparlör benim için kötü olsa bile gerekli. Bende Viewsonic Xg2401 vardı, hani hoparlör kötü mü kötü ama yemek yerken vs. kulaklıkla uğraşmamak için 10 numara oluyor. Yani müzik vs.de de evet bi harici hoparlör kalitesi vermiyor ama dinlenemez de değil bence. Omen beni bi tık aşıyor gibi bu arada :/ Önerilerin için sağ ol başka varsa da alabilirim.
İkisinin renk doğrulukları aynı. Gigabyte'ın ergonomisi daha iyi, Asus'da ise 165 Hz panel var.Gigabyte hakkında bir bilginiz var mı ? Önceden hiç almadım ama Ips olduğu için de bi ilgimi çekti. Sıkıntı çıkarır mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Asus olan Amazonda 3400'e. Yani gigabyte ile arasında sadece 200 tl var.
31.5" olması sorun olmayacaksa güzel monitör. Boyutu baya büyük bu arada kesinlikle gidip incelemenizi öneririm.Şuna ne diyorsun hocam. Birkaç videoya baktım asus ile ilgili ve altında asusu da bunu da kullanıp bunu önerenleri falan gördüm. Fikrini belirtirsen sevinirim
AOC 31,5" CQ32G1 1ms 144Hz QHD FreeSync HDMI DP Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 31,5" CQ32G1 1ms 144Hz QHD FreeSync HDMI DP Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aşağı-yukarıdan kastın yükseklik ise Asus da o şekilde hareket etmiyor. Gigabyte ediyor ama. Pivot özelliği yok ikisinin de.Anladım hocam teşekkürler. Bu arada Aoc monitörü aşağı yukarı ve yanlara hareket ettiremiyormuşuz. Muhtemelen daha güzel bir seçenek bulamazsam Asus'u alacağım
Ben yanlış asus ürün linki atmışım ya Bahsettiğim bu :