ugurerginyt
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Merhaba arkadaşlar.MacBook u bağlayıp İş için kullanacağım bir monitör arıyorum tercihen 27-24 inç olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Max. 4000 bütçem var. Çözünürlük nekadar iyi olursa okadar iyi aslında o kunulardan çok anlamıyorumButce ve tercih edilen cozunurluk?
Biraz daha spesifik olursanız daha rahat tavsiyede bulunulabilir. Bu şekilde aralık çok geniş. Yapılacak iş de monitör tercihinden öneml
Biraz daha spesifik olursanız daha rahat tavsiyede bulunulabilir. Bu şekilde aralık çok geniş. Yapılacak iş de monitör tercihinden önemli.
%75 e-ticaret %25 video edit
Max. 4000 bütçem var. Çözünürlük nekadar iyi olursa okadar iyi aslında o kunulardan çok anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max. 4000 bütçem var. Çözünürlük nekadar iyi olursa okadar iyi aslında o kunulardan çok anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun neresi iyi Allah aşkına hocam hani Samsung G3'ü almasa bile en azından ASUS veya Dell almalı. Ayrıca o fiyatta rahat 144 veya 165 Hz monitörler var.G3 almak gibi bir hata yapma. Bende bunu öneririm:
Philips 27E1N3300A/00 27" 1 MS 75 Hz HDMI+Type-C IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Philips 27E1N3300A/00 27" 1 MS 75 Hz HDMI+Type-C IPS LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com