merakliarastirmacii
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
Sayısal bölümü okuyorum. Zaten herkesin demeyeyim de çoğu kişinin hedefi para ve rahat yaşamdır. Bunu ya tr de ya da yurtdışında yapar insan zaten. Şimdi birde ölen meslekler var. Teknolojinin hayatımıza girmesiyle ölen meslekler. Aklımda ölmeyen meslek olarak şunlar var:
- Tıp
- Diş Hekimliği
- Bilgisayar Mühendisliği
Bu yaşıma kadar derslerde dolayı harbi diyorum hobim yok yani yaparken zevk aldığım bir şey yok ( belki oyun oynamak bazen eğlenceli oluyor). 12. Sınıfım yeteneklerimi bilmiyorum. Kafam çok karışık sınav stresi zaten yoruyor. Rehber hocaları desen yaşadığım yerde baya kıytırık çalışıyorlar. Sizce hangisini seçeyim. Üniye gitmeden 1 yıl kesin hazırlık okuyacağım.
- Tıp
- Diş Hekimliği
- Bilgisayar Mühendisliği
Bu yaşıma kadar derslerde dolayı harbi diyorum hobim yok yani yaparken zevk aldığım bir şey yok ( belki oyun oynamak bazen eğlenceli oluyor). 12. Sınıfım yeteneklerimi bilmiyorum. Kafam çok karışık sınav stresi zaten yoruyor. Rehber hocaları desen yaşadığım yerde baya kıytırık çalışıyorlar. Sizce hangisini seçeyim. Üniye gitmeden 1 yıl kesin hazırlık okuyacağım.