Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ben hiç üşenmeden tek tek kuruyorum kodekleri ac3 filter - divxplayer - quick time alternative- realtime alternatvie - xvid player ve tabiki vlc player bide unutmadan ffdshow
Anladığım kadarıyla KM Player kullanan arkadaş pek yok
Ama bence özellikle 720p ve 1080p filmlerde takılmadan sorun çıkarmadan en hızlı çalışan KM player. Üzerinede torrent sitelerinden indirdiğim "latest hd-dvd codecs" kuruyorum.Tavsiye ederim herkeze
Bence BS playerin üstüne yok. Videoyu masaüstü arkaplanı olarak oynatabiliyor. Ayrıca tüm sorunlu filmleri sorunsuz açıyor. Bi de açamadığı formatlar için codeci otomatik indiriyor. Sadece açılışı biraz ağır(firefox gibi)
Bi de arkadaşlar media player classic diye yazmışlar ben K-lite'ı kurarken player işaretini kaldırıyorum media player 11'in üzerine kuruyorum herşeyi onunla açıyorum.
Film izlerken Gom player kısayol tuşları çok hoşuma gidiyor (çift tıklama dışında )
sistem sağlamsa 1080 olsun 720 olsun farketmiyo takılmıyo(du önceki sürümde ne olduysa güncelleyince oldu takılıyo arada)
Aslına bakarsanız K-Lite Codec Pack - Media Player Classic in açmadığını Nero Show Time açıyor ama kullanışlı değil
yinede en çok K-Lite Codec Pack - Media Player Classic kullanıyorum
Vindows Media Player 5 para etmez bir yazılım nefret ediyorum format attığım bilgisayarlarda özellikle media playeri hiçbir medya dosyasını açmayacak şekilde ayarlıyorum
Neden KM player denemedi kimse cidden anlamadım
GOM playerın kısa yol tuşları KMplayerda da var ama GOM da eskiden yaşadığım takılmaları artık KM de yaşamıyorum
eskiden sisteme sadece GOM yüklerdim şimdi kaldırdım çünkü gerek kalmadı