Hangi laptopu almaliyim ??

validem60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merabalar arkadaslar ben anil yaklasik 1000-1200 tl lik arasi bütcem var laptop almayi düşünüyorum genellikte oyun oynamak için aliyorum bana hangi marka ve bütçeme göre laptop önerebilirsiniz oynicağim oyunlar minecraft felan yorumlarinizi bekliyorum.

validem60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buda güzelmiş tamm bütçeme göre bunu alabilirim çok teşekürler :)

validem60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi onada bakiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BU ON KAT KAT İYİ ANCAK ASUS MU İYİ YOKSA HP Mİ ARASINDA KALDIM HANGİSİ TERCİH EDERSİN

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
şimdi onada bakiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BU ON KAT KAT İYİ ANCAK ASUS MU İYİ YOKSA HP Mİ ARASINDA KALDIM HANGİSİ TERCİH EDERSİN

İşlemci olarak çok fark var. Onun dışında HP iyi markadır. ASUS vs HP neredeyse eşit. 2. Yi al

validem60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencede haklisin çok teşekürler yardimci olduğun için :)

validem60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde bişe sorcamda hangi teknoloji mağazasından almalıyım yada hangi internet sitesi hepsiburada felanmı ?

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
birde bişe sorcamda hangi teknoloji mağazasından almalıyım yada hangi internet sitesi hepsiburada felanmı ?

Hangisinden alacağın sana kalmış. İnternetten alışveriş yapmadığım için bilmiyorum. Güvenilir ve ucuz mağazalardan alabilirsin.

validem60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki çok sağol herşey için tekrardan :)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Amacın oyun oynamak ise o paraya laptop alma... O paraya çok daha iyi oyun oynanacak bir desktop toplanabilir.

validem60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben zaten fazla oyun oynamam sadece minecraft o kadar oda kasmaması için bide laptop lazım çünkü çok fazla seyir halindeyim o yüzdende laptopa ihtiyacım var galiba bütceme görede en iyi notebook 'u seçtim heralde