Hangi Laptopu almalıyım.2 seçenek

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
evet full çözünürlükte son ayarlarda ısınma sorunu olmadan yani 70 derece civarlarında gayet rahat oynadım plazmaya dahi baglayarak su ana kadar denediğim tüm oyunlar aklına ne geliyorsa hepsinde full çözünürlük oynadım. gta 4 dahil tabiki

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bende casper kullanıyorum aslında fiyat-performans açısından çok iyi,bende laptopumdan memnunum ama benimkinin biraz ısınma problemi var inş. sen alırsan öyle bi problemin olmaz.Ayrıca 1. laptopun aynısını arkadaşıma aldık oda senin gibi o 2 laptop arasında takılı kalmıştı :) Ama 1. laptopun işlemcisi daha iyii ;)

slm

merak ediyorum hangi durumlarda ısınma oluyor. oyunlarda falan 2-3 saat kasıyormusun

---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

evet full çözünürlükte son ayarlarda ısınma sorunu olmadan yani 70 derece civarlarında gayet rahat oynadım plazmaya dahi baglayarak su ana kadar denediğim tüm oyunlar aklına ne geliyorsa hepsinde full çözünürlük oynadım. gta 4 dahil tabiki

çok iyi ya o zaman.

hardisk ve ram markalarını nasıl öğrenebiliriz

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
harddisk genelde toshiba ram ise nanya oluyor bu modellerde değişen işlemci modeli ve ekran kartı gnelde :)

Reaksiyon puanı
189

70 derece ısınma sorununun olmadığını mı gösteriyor. İlginç :D Kaç derecede ısındı diyosunuz peki :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bende 1 yıldır casper kullanıyorum tek sorun kasası çok dandik :( Taşırken tek elle tutunca fan sıkışıyor ve sürtünme sesi geliyor :( Ama fiyatına göre perfomansı bence çok iyi :D Birde kasanın boyası bile kötü sol tarafında el izim çıktı :D Günde 10 saatten aşağı kullandığım nadirdir :D Ama şimdilik kasa dışında herşey iyi :D