Hangi laptop?

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ikiside aynı sadece biri win 7 home basic bir home premiuim home premium daha hızlı diyolar 1.sini al

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aldım zaten :D
Orada da sordum,sadece işletim sistemi farklı demişti. Ben de ilkini aldım :)

Reaksiyon puanı
189
İkisinin de özellikleri aynı aslında. V olanın tek ekran kartı var ama home premium işletim sistemi var üzerinde. R olanda 2 ekran kartı var böylece güç tasarrufu için istediğin arasında geçiş yapabiliyorsun çok kullanışlı bir özellik. Ama üzerinde de home basic var.

Şimdi bir de şu açıdan düşünmek lazım. Yazılım çok önemli değil her türlü değiştirilebiliyor. Ama donanım değişemiyor. Bu yüzden en mantıklı olan R olanı almak. Ama sanırım çoktan almışsınız :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
2 ekran kartı olayı, yani Optimus teknolojisi harika bir şey :) Tek kötü tarafı şu an için Linux'da desteklenmiyor olması.

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynen, R olandaki özellik çok kullanışlı. Yurttaki arkadaşım da N serilerinden almıştı. Onda da çift ekran kartı vardı. Biri onboard gibi sıradan, diğeri 2gblik sağlam ekran kartı. Onboard olanını kullandığında şarjı 3.5 saat gidiyordu. Hemde 16" lik ekran. Benim HP Pavilion serisine nazaran süper bir özellik :D . Asus artık işin şeyi olmuş :P