0 ben.Arkadaslar merabalar başlıktaki gibi hangi kodlama dillerini biliyorsunuz
Ben
- html (dil olarak sayılmıyor)
- python (orta seviye)
- Css (ileri düzey)
- Php (işimi gördüğü kadar)
- javascript (benim için yeterli)
C# öğrenmeniz ne kadar sürdü?HTML/CSS/PHP/C#/JAVASCRIPT
tarih itibari ile diller güncellendi böyle bir konu olduğunu biliyorumHangi Programlama Dilini Kullanıyorsunuz ?
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi en çok hangi programlama dillerini kullanıyorsunuz. Not: Sadece masaüstü programlama dillerini koydum ankete.forum.shiftdelete.net
R dediğiniz Ruby miİleri derece:
-Python
-R
orta:
-C
Hayır.R dediğiniz Ruby mi
Türkçe .dArkadaslar merabalar başlıktaki gibi hangi kodlama dillerini biliyorsunuz
Ben
- html (dil olarak sayılmıyor)
- python (orta seviye)
- Css (ileri düzey)
- Php (işimi gördüğü kadar)
- javascript (benim için yeterli)
Delphi ilk kez duydumMesleğimle hiç; ama hiç alakası yok, yine de şu dilleri biliyorum:
1- C++ (Aslında öğrenmesi zor bir dil, neden ilk önce bu dile başladım, bilmiyorum.)
2- Delphi (Bu dil öldü aslında, benimkisi Inno Setup'tan kalma bir alışkanlık.)
Delphi diye bir dil duymadınız mı hiç? İlginç. Bir zamanlar Apple'ın geliştirmiş olduğu Object Pascal'dan türetilmiş bir dildir.Delphi ilk kez duydum
Daha yeni başladım ben programlamayaDelphi diye bir dil duymadınız mı hiç? İlginç. Bir zamanlar Apple'ın geliştirmiş olduğu Object Pascal'dan türetilmiş bir dildir.
Swift yeni çıkan bir dil. Apple eskiden Objective C ve Cocoa Framework kullanıyordu kendi işletim sistemleri için, daha sonra Swift'e geçti.Daha yeni başladım ben programlamaya
Ios için swift kullanılıyor onu biliyorum![]()
Aynen dogrudurSwift yeni çıkan bir dil. Apple eskiden Objective C ve Cocoa Framework kullanıyordu kendi işletim sistemleri için, daha sonra Swift'e geçti.