Hangi Klavye Daha İyi ?

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128

Bu 2 klavyeden hangisi beni daha uzun süre idare eder ? Şu anda kullanıyor olduğum Tigoes K9 mekanik hisli klavyem gibi sebepsiz yere çok yüksek ses çıkartmasını istemiyorum. Elimi klavyenin üzerinde gezdirsem bile aşırı yüksek ses çıkıyor ve tuşlara basmak çok fazla güç istiyor. 2-3 tuşa aynı anda bastığımda hepsini algılaması da gerekiyor oyun oynayabilmem için. Philips'in space tuşunun kötü olduğunu yazmışlar yorumlarda, çok mu rahatsız eder ? Son olarak sizce yılbaşını bekleyeyim mi indirimler için ?

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929
Dediklerin arasından Trust daha iyi bence.
Şunlara da bakabilirsin,

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
60 TL'lik Philips bana faha F/P ürünü gibi geliyor, sırf ışıklı olduğu için diğer ürünlere fazladan para vermek istemiyorum. Linkini paylaştığınız ürünler ile 60 TL'lik Philips arasında dağlar kadar fark var mıdır ? Fiyatları 2 katı çünkü.

Mr.White45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13

Bu 2 klavyeden hangisi beni daha uzun süre idare eder ? Şu anda kullanıyor olduğum Tigoes K9 mekanik hisli klavyem gibi sebepsiz yere çok yüksek ses çıkartmasını istemiyorum. Elimi klavyenin üzerinde gezdirsem bile aşırı yüksek ses çıkıyor ve tuşlara basmak çok fazla güç istiyor. 2-3 tuşa aynı anda bastığımda hepsini algılaması da gerekiyor oyun oynayabilmem için. Philips'in space tuşunun kötü olduğunu yazmışlar yorumlarda, çok mu rahatsız eder ? Son olarak sizce yılbaşını bekleyeyim mi indirimler için ?
Biraz daha bütçen varsa ve mekanik klavye de düşünyorsan sana kendi klavyemi önerebilirim Rampage Strike Rmk Gx7 fiyatı 300 tl kadar internette de birsürü inceleme videosu var izlemeni öneririm. ?
Rampage RMK-GX7 Strike Usb Kablolu Rainbow Aydınlatmalı (Mavi Switch) Mekanik Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)