hüseyin dağlı+
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
bende 3 gb ram intel2 quad gt290 ekran kartım var bu sisteme windowsun hangi işletim sistemini kullanmalıyım
Windows yerine hafif bir GNU/Linux dağıtımı o bilgisayar için daha iyi olacaktır, Windows içinse en az Windows 8.1'i tercih etmenizi öneririm. Asıl önerim Linux Mint XFCE, Peppermint vb. olabilir.bende 3 gb ram intel2 quad gt290 ekran kartım var bu sisteme windowsun hangi işletim sistemini kullanmalıyım
Cidden mi? Göz korkutma yerine gerçekleri söylüyoruz daha çok, Windows 7 yerine hem daha güvenli hemde daha stabil alternatifler var, kimi kandırıyoruz da kanmayın diyorsunuz acaba?Windows 7 kurun.Destek bitti vb diyip gözünüzü korkutanlara kanmayın
Windows 7'de sadece bir link ile ters tcp bağlantısı elde etmek mümkün olabiliyor. Yanlışlıkla o tip bir linke girerse sonuçları kötü olur.Windows 7 kurun.Destek bitti vb diyip gözünüzü korkutanlara kanmayın sadece güncelleme gelmeyecek Windows 7 ye.Güvenlik açısından da güvenlik duvarını aktifleştirip güvenli siteleri kullanabilirsiniz.O sisteme windows 10 kurarsanız kasmalar donmalar yaşarsınız.
Ben de Xubuntu ve Lubuntu 18.04 oneririm dagitim olarak. Peppermint de guzel ama ben nedense ag kartinda sorun yasadim ve hicbir sekilde cozemedim ama Linux Mint, Ubuntu ve Debian aromalarini LXDE ve Xfce ile harmanlamasi guzel.Windows yerine hafif bir GNU/Linux dağıtımı o bilgisayar için daha iyi olacaktır, Windows içinse en az Windows 8.1'i tercih etmenizi öneririm. Asıl önerim Linux Mint XFCE, Peppermint vb. olabilir.
O konuda gayet başarılılar, eski ve tehlikeli sistemlerden biri olan Windows 7 yerine bunların tercih edilmesine daha sıcak bakıyorum, Peppermint ağ kartında neden sıkıntı çıkarttı acaba onu merak ettim.Ben de Xubuntu ve Lubuntu 18.04 oneririm dagitim olarak. Peppermint de guzel ama ben nedense ag kartinda sorun yasadim ve hicbir sekilde cozemedim ama Linux Mint, Ubuntu ve Debian aromalarini LXDE ve Xfce ile harmanlamasi guzel.
8 sıkıntı çıkarmaz kardeş8 de aynı şekilde kasar
Sanki 8 de olabilir diye düşünüyorumWindows 7 derim.
Artık 8 kalmadı. 8.1 oldu. Ayrıca 8.1'in 10'la çok bir farkı yok.8 sıkıntı çıkarmaz kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanki 8 de olabilir diye düşünüyorum
8 bulması zor olacaktır. Ben Windows 7 öneriyorum.8 sıkıntı çıkarmaz kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanki 8 de olabilir diye düşünüyorum
Zor olacaktır mı??8 bulması zor olacaktır. Ben Windows 7 öneriyorum.
Ben bir ara 2 gb pcye 10 kurmuştum 32 bit arada bir sıkıntı yaşıyordum bu pc 3 gb ramliWindows 7 kurun.Destek bitti vb diyip gözünüzü korkutanlara kanmayın sadece güncelleme gelmeyecek Windows 7 ye.Güvenlik açısından da güvenlik duvarını aktifleştirip güvenli siteleri kullanabilirsiniz.O sisteme windows 10 kurarsanız kasmalar donmalar yaşarsınız.
Windows 8 demişsiniz. 8.1 demek istediniz umarım.Zor olacaktır mı??
8.1 de olabilir(kullanabilir)Windows 8 demişsiniz. 8.1 demek istediniz umarım.
dostum vista daha iğrenç ? ?Win7 öneririm win8 kesinlikle kurmayın en leş windows (bence)
Ya win7 öneririm yada GNU/linux ubuntuda seçenekler arasına eklenebilir