Hangi iPadi almalıyım ?

LalaPapa

Asistan
Reaksiyon puanı
117
ıpad 7 en uygunu diye düşünüyorum

Ali Erden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sizce en uygun ipad ,ipad mini 5 midir?
Su an ben iPad 7.nesil den yazıyorum çok severek kullanıyorum ekran gayet büyük istedigim tüm oyunları gayet iyi bir şekilde oynıyabiliyorum çok güzel bir cihaz tavsiye ederim

Ibrahim_23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ıpad 7 en uygunu diye düşünüyorum
Ipad 7 de a10 fushion var ama mini 5 te a12 bionic islemci farkı çok değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Su an ben iPad 7.nesil den yazıyorum çok severek kullanıyorum ekran gayet büyük istedigim tüm oyunları gayet iyi bir şekilde oynıyabiliyorum çok güzel bir cihaz tavsiye ederim

Evet güzel 1 tablet ama işlemcisi eski mini 5 in a12bionic işlemciye sahip olması düşündürüyor fiyat aynı neredeyse

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751
iPad Mini 5 candır, eskiden kullandığım bir ürün. Hiçbir oyunda kastırmaz, şık ve akıcı bir tablettir.

iPad Mini 5 candır, eskiden kullandığım bir ürün. Hiçbir oyunda kastırmaz, şık ve akıcı bir tablettir.

Param olsa hala alacağım bir ürün

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Ekranı küçük olduğu için biraz kötü deneyim.alirsiniz mini den.

Ali Erden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

Evet güzel 1 tablet ama işlemcisi eski mini 5 in a12bionic işlemciye sahip olması düşündürüyor fiyat aynı neredeyse
Dostum eğer ekrana önem veriyorsan iPad 7 ama ekran önemli deil ben performans istiyorum diyorsan mini alabilirsin ama bence şunu unutma mini de yapabileceğin her şeyi iPad 7 den de yapabilirsin bunu bir iPad 7 kullanıcısı olarak söylüyorum senin kararın

LalaPapa

Asistan
Reaksiyon puanı
117

Doğru arada işlemci farkı var ama ekran için alınır zaten tablet. ipad mini küçük yani. Performanslı olsada. Ama bana sorarsan air 3 al. Daha mantıklı bence. 32 gb alma zaten ipad 7 yi. Ben ipad pro 11 kullanıyorum ve keşke 12.9 alsaydım diyorum.

EIessar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sizce en uygun ipad ,ipad mini 5 midir?
Tamamen bütçene göre değişir. 2200 tl gibi fiyatlara da indirimli ipad 7.nesil bulabilirsiniz ama aralarındaki ekran farkı azınsanmayacak derecede. A10 işlemcisi seni en az 3 yıl sorunsuz götürür ki 5 yıla kadar yazılım desteği alacak bu cihaz. Ama bence yaz sonunda yeni ipadlar çıkacak eğer bekleyebiliyorsan yeni ipadleri bekle derim. Mini’nin ekran boyutu 8.5 inç olacak. Ve a12 işlemcili ipad 8.nesil bekleniyor aynı fiyattan.