Ibrahim_23
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Sizce en uygun ipad ,ipad mini 5 midir?
Su an ben iPad 7.nesil den yazıyorum çok severek kullanıyorum ekran gayet büyük istedigim tüm oyunları gayet iyi bir şekilde oynıyabiliyorum çok güzel bir cihaz tavsiye ederimSizce en uygun ipad ,ipad mini 5 midir?
Ipad 7 de a10 fushion var ama mini 5 te a12 bionic islemci farkı çok değil mi ?ıpad 7 en uygunu diye düşünüyorum
Evet güzel 1 tablet ama işlemcisi eski mini 5 in a12bionic işlemciye sahip olması düşündürüyor fiyat aynı neredeyseSu an ben iPad 7.nesil den yazıyorum çok severek kullanıyorum ekran gayet büyük istedigim tüm oyunları gayet iyi bir şekilde oynıyabiliyorum çok güzel bir cihaz tavsiye ederim
![]()
Apple Tablet Fiyatları - Tablet PC Modelleri - GittiGidiyor
Apple Tablet fiyatları ve tablet modelleri GittiGidiyor'da! Aradığınız tablet modeline %40'a varan indirimlerle sahip olmak için tıklayın.www.gittigidiyor.com
iPad Mini 5 candır, eskiden kullandığım bir ürün. Hiçbir oyunda kastırmaz, şık ve akıcı bir tablettir.
Ekran büyük olursa ne gibi avantajlar sağlar ?Ekranı küçük olduğu için biraz kötü deneyim.alirsiniz mini den.
Dostum eğer ekrana önem veriyorsan iPad 7 ama ekran önemli deil ben performans istiyorum diyorsan mini alabilirsin ama bence şunu unutma mini de yapabileceğin her şeyi iPad 7 den de yapabilirsin bunu bir iPad 7 kullanıcısı olarak söylüyorum senin kararınIpad 7 de a10 fushion var ama mini 5 te a12 bionic islemci farkı çok değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet güzel 1 tablet ama işlemcisi eski mini 5 in a12bionic işlemciye sahip olması düşündürüyor fiyat aynı neredeyse
Ipad 7 de a10 fushion var ama mini 5 te a12 bionic islemci farkı çok değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet güzel 1 tablet ama işlemcisi eski mini 5 in a12bionic işlemciye sahip olması düşündürüyor fiyat aynı neredeyse
Tamamen bütçene göre değişir. 2200 tl gibi fiyatlara da indirimli ipad 7.nesil bulabilirsiniz ama aralarındaki ekran farkı azınsanmayacak derecede. A10 işlemcisi seni en az 3 yıl sorunsuz götürür ki 5 yıla kadar yazılım desteği alacak bu cihaz. Ama bence yaz sonunda yeni ipadlar çıkacak eğer bekleyebiliyorsan yeni ipadleri bekle derim. Mini’nin ekran boyutu 8.5 inç olacak. Ve a12 işlemcili ipad 8.nesil bekleniyor aynı fiyattan.Sizce en uygun ipad ,ipad mini 5 midir?