Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim

Berkecix

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır turk telekom kullanıyorum son 2 yılda çektiğim eziyeti anlatamam bundan bir an önce kurtulmak istiyorum ayrıca 16 mbps inyernete 80 lira ödüyordum 0.60 upload alıyordum ben şimdi vodofone nin 50 mbps lik paketine geçmek istiyorum 11 ocakta tââhüt bitiyor şimdi vodofone a geçsem hata yapmış olurmuyum evimiz kira turknete geçecektim nakil sırasında baya sorun oluşuyormuş düşüncelerinizi bekliyorum

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır turk telekom kullanıyorum son 2 yılda çektiğim eziyeti anlatamam bundan bir an önce kurtulmak istiyorum ayrıca 16 mbps inyernete 80 lira ödüyordum 0.60 upload alıyordum ben şimdi vodofone nin 50 mbps lik paketine geçmek istiyorum 11 ocakta tââhüt bitiyor şimdi vodofone a geçsem hata yapmış olurmuyum evimiz kira turknete geçecektim nakil sırasında baya sorun oluşuyormuş düşüncelerinizi bekliyorum
Bende Türk telekom kullanıyorum Vodafone TV Hizmetide sağlıyor tv kullanıyosanız eğer kullanmıyosanız türkneti öneririm kullanan kişiler memnun

Tebaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Türkneti 6 ay kadar kullandım. İzmir depreminden sonra internette sık sık ve uzun süreli kopmaya başladı. Bir ay kadar sorunu çözmeleri için iletişim kurdum ama sorunu çözemediler ayrıca müşteri hizmetleriyle ticket ile iletişim kurmak da çok sıkıntı bir mevzuydu. Vodofone fibere geçtim. Kurulumu geldiler çok da iyice yaptılar. 24 mbps hıza 75 TL ödüyoruz. Vodofone öneririm. ?

Tebaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Vodofone tv çok boş muhabbet ama yanında onu da veriyorlar.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Hiçbiri.

Kablonet.
Neden dersen:
-TV hizmeti var.
-Hızı vodafone nun 4 katı
- Aynı gün kurulum yapıyorlar
- Müşteri hizmetleri çok ilgili
- Sıkıntısız

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Hiçbiri.

Kablonet.
Neden dersen:
-TV hizmeti var.
- Sıkıntısız
Kablo Net için VDSL2 alt yapı gerekiyor arkadaşın varmı bilmiyorum VDSL Kullanıyo Yüksek İhtimal VDSL2 Olursa Geliyorlar

Tebaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Hiçbiri.

Kablonet.
Neden dersen:
-TV hizmeti var.
- Sıkıntısız
Biz de ona geçicektik ama ücretsiz kurulum demelerine rağmen fiber için 200-300 TL arası kurulum ücreti istediler. Vodofone geldi kendi yaptı. Sadece malzeme parası olarak 50-60 TL gibi bir para istediler o kadar.

grand_master

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Biz de ona geçicektik ama ücretsiz kurulum demelerine rağmen fiber için 200-300 TL arası kurulum ücreti istediler. Vodofone geldi kendi yaptı. Sadece malzeme parası olarak 50-60 TL gibi bir para istediler o kadar.
Tamam ben kablonetin tarafındayım

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Yalnız Kablonet Özel Bir Firma Olmadığı İçin Daha Güvenilir Diye Düşünüyorum Devlet Daha iyi olur bence

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
200-300 mü? Çok ilginç bana ve arkadaşıma bedava kurulum yaptılar.
Kablo Net için VDSL2 alt yapı gerekiyor arkadaşın varmı bilmiyorum VDSL Kullanıyo Yüksek İhtimal VDSL2 Olursa Geliyorlar
Kablonetin altyapısı ayrı.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
16 MBPS 80 lira sana iyi geçirememişler. Ben 99 TL ödüyorum, 6 yıl taahhüt, 6 yıl önceki fiyata göre böyle sen düşün yani.
Sana kesin ve kesin tavsiyem taahhüt koymayan bir internet servis sağlayıcısına geç.