Hangi İnternet Firmasını Önerirsiniz

AhmetDM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun şu ttnetten kurtarın beni, bunların canı cehenneme o kadar aldıkları fazla fatura ücretleri zehir zıkkım olsun. Demem o ki tahhütüm bu ay bitecek ev telefonu ile birlikte kullanıyordum interneti ama değişip bi yalın net tek faturalı bir sağlayıcıdan internet almak istiyorum varsa beğendiğiniz güzel bi yalın net veren firma lütfen aydınlatın lütfen.

Son düzenleyen moderatör:

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
İş yerinde ttnet faciasını 2 yıl yaşadım, şuan superonline kullanıyoruz hızı ve kotası konusunda gayet memnunuz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kullananlar memnun mu bilmiyorum ama Superonline'nın şu kampanyası da varmış. Hızlı İnternet - Yalın ADSL Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Ben de TTNET'teyim. TTNET Yalın'a geçmek için müşteri hizmetlerini aramak yeterli mi? Ben de telefonu iptal ettirip Yalın'a geçmeyi düşünüyorum. Olmazsa diğer firmaları araştıracağım.

Son düzenleme:

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Kullananlar memnun mu bilmiyorum ama Superonline'nın şu kampanyası da varmış. Hızlı İnternet - Yalın ADSL Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Ben de TTNET'teyim. Yalın'a geçmek için müşteri hizmetlerini aramak yeterli mi? Ben de telefonu iptal ettirip Yalın'a geçmeyi düşünüyorum. Olmazsa diğer firmaları araştıracağım.
Geçmek istediğin yalın linkteki yalın'sa müşteri hizmetlerini aramak yeterli değil, eğer ttnet yalın'a geçmek istiyorsan binada yalın internet kullanabilme durumuyla 444 1 444 'den bilgi alıp işlem yapabilirsin.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Geçmek istediğin yalın linkteki yalın'sa müşteri hizmetlerini aramak yeterli değil, eğer ttnet yalın'a geçmek istiyorsan binada yalın internet kullanabilme durumuyla 444 1 444 'den bilgi alıp işlem yapabilirsin.

Evet, telefondan kurtulup uygun kampanya ile Türk Telekom Yalın'a devam etmeyi düşünüyorum. Başka firmaya geçiş bazen sorunlu olabiliyor.

Geçen hafta kampanyalar için arayan kişi Müdürlüğe gidip iptal için imza vermelisiniz demişti. En iyisi o numarayı arayıp tekrar sormak.

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Evet, telefondan kurtulup uygun kampanya ile Türk Telekom Yalın'a devam etmeyi düşünüyorum. Başka firmaya geçiş bazen sorunlu olabiliyor.

Geçen hafta kampanyalar için arayan kişi Müdürlüğe gidip iptal için imza vermelisiniz demişti. En iyisi o numarayı arayıp tekrar sormak.
Benim de bir arkadaşım telefon internet bir arada kullanıyor, yalına geçmek istedi ancak binada öyle bir imkan yokmuş, prize bile takılı olmayan ev telefonu için de para ödüyor.