Hangi Hoparlörü Almalıyım?

kemalgrgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, yeni bir bilgisayar topladım. Tek eksiğim bir ses sistemi kaldı. Apartmanda yaşıyorum ve sağ, sol, alt, üst her tarafım komşu. Birkaç ürün baktım ancak karar veremedim. Yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım. Sitelerde genelde bu ürünlere denk geliyorum;

S

SDN Anonim 320986

SDN Okuru
Bina içerisinde yüksek sesle dinlemek sorun yaratacaksa eğer bence bu kadar külfetin altına girmeye gerek yok. Kullanamadıktan sonra bence gereksiz.surround sistemi.
Ben olsam bir wifi kulaklık + 1+1 speaker ile işi bitirirdim geri kalan parayıda cebe atardım. :)
1+1 Speaker | Kaynak:https://www.hepsiburada.com/logitech-z150-hoparlor-siyah-p-BD500820
Farklı modellerde var değerlendirme yapılarak alınabilir. Bende aynısı var çok kaliteli şekilde müzik ve film izleyip dinliyorum çok memnunum. Binada ihtiyarlar var.buna bile fazla diyorlar. :)

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Merhabalar, yeni bir bilgisayar topladım. Tek eksiğim bir ses sistemi kaldı. Apartmanda yaşıyorum ve sağ, sol, alt, üst her tarafım komşu. Birkaç ürün baktım ancak karar veremedim. Yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım. Sitelerde genelde bu ürünlere denk geliyorum;

Daha açıklayıcı başlık olabilirdi
mesela "hangi ses sistemini almalıyım" gibi

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Bina içerisinde yüksek sesle dinlemek sorun yaratacaksa eğer bence bu kadar külfetin altına girmeye gerek yok. Kullanamadıktan sonra bence gereksiz.surround sistemi.
Ben olsam bir wifi kulaklık + 1+1 speaker ile işi bitirirdim geri kalan parayıda cebe atardım. :)
1+1 Speaker | Kaynak:https://www.hepsiburada.com/logitech-z150-hoparlor-siyah-p-BD500820
Farklı modellerde var değerlendirme yapılarak alınabilir. Bende aynısı var çok kaliteli şekilde müzik ve film izleyip dinliyorum çok memnunum. Binada ihtiyarlar var.buna bile fazla diyorlar. :)
Bence de yeterli .Bu arada, amma da pahalılanmış, bu ses sitemleri.Fazla açılmaya gerek yok.

S

SDN Anonim 320986

SDN Okuru
Bence de yeterli .Bu arada, amma da pahalılanmış, bu ses sitemleri.Fazla açılmaya gerek yok.
Devir hesap devri ihtiyarı tedbir almak şart. Avrupa ürünleri ithal vs. $£dolar aero üzerinden fahiş zamlarla vergileler ülkemizde ne yazıkki satılmaktalar. Aynı ürünlerin yurtdışı satışlarına bakınca yarı fiyatından daha az görünüyor. Keza üretim yıllarına bakınca bir kaç yıl geriden gelen ürünler bile var içlerinde satışta olanlarda. Bilindik markalar kaliteli ve doğru ses frekansı almak için elbette doğru seçimler pişman etmez en azından, bu kapsamda işimi temel olarak görecek olan yapıda bir cihaz almak daha mantıklı kabul edilir olur. Zaruri harcamalar teknolojide bilindiği üzere de, nankör bir yaklaşım olmakta zaman içerisinde farklı model ve markalar çıktığında, değer kaybıda kaçınılmaz oluyor ne yazıkki.

kemalgrgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Belirtmeyi unuttuğum bir nokta mevcut. Pc oyunlarına oldukça meraklıyım bu açıdan önemli olan bir kriteri var mı ses sistemlerinin ? Yani bu daha iyi gider bunun için diyebileceğiniz bir ürün mevcut mudur ?