teknojen dedi ki:vadafone deği Vodafone
vodafone kullanıyorum ama telsim Vodafone olalı acayip kazık yemeye başladık. bu yüzden avea ya geçicem en yakın zamanda
aynı fikirdeyim genelde avea kullanıyorum 7-8 ayda bir turkcelle kontör yüklüyorum iptal olmasın diye şaka maka benim de turkcell 7 yıl fln olmuş hey gidi günler...iol dedi ki:Turkcell ve avea kullanıyorum. Tukcell 7 yıllık hattım benimde.. Öğrenciysen en ucuzu avea. Öğrencilik zamanımda avea aldım. Tabi avea her yerde çekmiyor. Yanına muhakkak bir de turkcell istiyor Kalite istiyorsan turkcell, ucuzluk istiyorsan avea derim
Not: Şansal haksızlık etmişsin. İki şık birden seçemiyoruz Hangisini işaretleyeyim ben şimdi :*
+1 ama tüm arklarım kullandığı için mahkumum..emubaltaci dedi ki:Vodafone, Telsimden beter çıktı yaw :S
Forum da söyliyeceğine ona sorsana berkin abiBerkin Bozdoğan dedi ki:Hem Türksel hem Avea kullanıyorum. Hiçbir ek kampanya yokken Avea içi dakikası 12 kuruştan iletişim kurabiliyorum ve bu güzel birşey.
Bir de Avea, Türksel'e göre çok dürüst bir firma. Örneğin Türksel'de olduğu gibi asla "Falanca hizmetimize olan aboneliğinizin ücretsiz kullanım süresi bitmek üzere. falanca numaraya mesaj atıp aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz." gibi bir mesaj almadım.
Ahlaklı şirketler çok daha iyidir. Forza Avea! Bir laf vardır da ben bi de ek yapayım: Kör tuttuğunu, topal yakaladığını bellermiş. Türksel uçan kuşa fatura kesiyor.
Peki hepsini geçtim, Troy beni neden aramıyorsun? %( :}
Berkin Bozdoğan dedi ki:Hem Türksel hem Avea kullanıyorum. Hiçbir ek kampanya yokken Avea içi dakikası 12 kuruştan iletişim kurabiliyorum ve bu güzel birşey.
Bir de Avea, Türksel'e göre çok dürüst bir firma. Örneğin Türksel'de olduğu gibi asla "Falanca hizmetimize olan aboneliğinizin ücretsiz kullanım süresi bitmek üzere. falanca numaraya mesaj atıp aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz." gibi bir mesaj almadım.
Ahlaklı şirketler çok daha iyidir. Forza Avea! Bir laf vardır da ben bi de ek yapayım: Kör tuttuğunu, topal yakaladığını bellermiş. Türksel uçan kuşa fatura kesiyor.
Troy dedi ki:Berkin Bozdoğan dedi ki:Hem Türksel hem Avea kullanıyorum. Hiçbir ek kampanya yokken Avea içi dakikası 12 kuruştan iletişim kurabiliyorum ve bu güzel birşey.
Seninle geçecek uzun gecelerimiz olacak merak etme
O nedenle arayı şimdi biraz soğuk tutuyorum