Hangi GSM kartını kullanıyoruz?

Hattınız hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    71

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En iyi kampanyalar kimde acaba?
En ucuzu hangisi aklım karıştı artık.. (:

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Turkcell kullanıyorum, etrafımdaki çoğu kişi Turkcell'li olduğu için daha ucuza geliyor.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Saner'in kullanma nedeninden dolayı ben de Turkcell kullanıyorum.

Bu arada Saner beni neden aramıyorsun?

Zzz (:

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bu lafı çok duymaya başladım son günlerde..

Cevabı da: "Eeeööömm şeyy tam arıyodum kii.. bi dakka sen niye aramıyosun?" deyip karşı saldırıya geçmek. :* ^^

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman herhalde bu anketi galibi belli bile.

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
vadafone deği Vodafone

vodafone kullanıyorum ama telsim Vodafone olalı acayip kazık yemeye başladık. bu yüzden avea ya geçicem en yakın zamanda

Sheythun

Asistan
Reaksiyon puanı
20
SDN editörleri topluca avea'ya geçin beni de kurtarın :)) Hem aveada bi sürü kampanya var gelin sizi avealı yapalım...(sırf her ay, her yöne 500 sms muhabbetine kalıyorum..)

3mr3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türksel :D Türklerin Seli :D

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknojen dedi ki:
vadafone deği Vodafone

vodafone kullanıyorum ama telsim Vodafone olalı acayip kazık yemeye başladık. bu yüzden avea ya geçicem en yakın zamanda

Düzelttim. Teşekkur ederim.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Diğerlerine göre biraz daha pahalı olsa da kalite sonuçta--->Turkcell

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
7 yıl önce aldım turkcell hattımı, ne başka bi şebekeye geçme ihtiyacı hiseettim ne başka bişey, heryerde kalitesini belli etti

isot

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Vadofone kullanıyorum.Ama cevremdeki arkadaşların bir çogu avea'ya geçti.
ama çekim kalitesi olarak taşra bölgesinde turkcell en iyi kaliteyi sunuyor.

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Turkcell kullanıyorum ama etrafımda ki bir çok insan avea yada vodafone kullanıyor. Bende ayar oluyorum :D :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Turkcell ve avea kullanıyorum. Tukcell 7 yıllık hattım benimde.. Öğrenciysen en ucuzu avea. Öğrencilik zamanımda avea aldım. Tabi avea her yerde çekmiyor. Yanına muhakkak bir de turkcell istiyor :D Kalite istiyorsan turkcell, ucuzluk istiyorsan avea derim :)

Not: Şansal haksızlık etmişsin. İki şık birden seçemiyoruz :) Hangisini işaretleyeyim ben şimdi :D (: :P :*

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aklıma gelmedi değil. Bende de hem turkcell hem avea var mesela. Bence en çok kullandıgını veya en eski olanını seçmelisin.. ;D

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Valla Burak kusura bakma. Turkcell'e devam. Her ay 500 sms kesmiyor abi. Benim telefon ettiklerimin arasında tek sen farklısın. :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iol dedi ki:
Turkcell ve avea kullanıyorum. Tukcell 7 yıllık hattım benimde.. Öğrenciysen en ucuzu avea. Öğrencilik zamanımda avea aldım. Tabi avea her yerde çekmiyor. Yanına muhakkak bir de turkcell istiyor :D Kalite istiyorsan turkcell, ucuzluk istiyorsan avea derim :)

Not: Şansal haksızlık etmişsin. İki şık birden seçemiyoruz :) Hangisini işaretleyeyim ben şimdi :D (: :P :*
aynı fikirdeyim genelde avea kullanıyorum 7-8 ayda bir turkcelle kontör yüklüyorum iptal olmasın diye şaka maka benim de turkcell 7 yıl fln olmuş hey gidi günler...
:^)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Vodafone, Telsimden beter çıktı yaw :S

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Hem Türksel hem Avea kullanıyorum. Hiçbir ek kampanya yokken Avea içi dakikası 12 kuruştan iletişim kurabiliyorum ve bu güzel birşey.

Bir de Avea, Türksel'e göre çok dürüst bir firma. Örneğin Türksel'de olduğu gibi asla "Falanca hizmetimize olan aboneliğinizin ücretsiz kullanım süresi bitmek üzere. falanca numaraya mesaj atıp aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz." gibi bir mesaj almadım.

Ahlaklı şirketler çok daha iyidir. Forza Avea! Bir laf vardır da ben bi de ek yapayım: Kör tuttuğunu, topal yakaladığını bellermiş. Türksel uçan kuşa fatura kesiyor.

Peki hepsini geçtim, Troy beni neden aramıyorsun? %( :}

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Hem Türksel hem Avea kullanıyorum. Hiçbir ek kampanya yokken Avea içi dakikası 12 kuruştan iletişim kurabiliyorum ve bu güzel birşey.

Bir de Avea, Türksel'e göre çok dürüst bir firma. Örneğin Türksel'de olduğu gibi asla "Falanca hizmetimize olan aboneliğinizin ücretsiz kullanım süresi bitmek üzere. falanca numaraya mesaj atıp aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz." gibi bir mesaj almadım.

Ahlaklı şirketler çok daha iyidir. Forza Avea! Bir laf vardır da ben bi de ek yapayım: Kör tuttuğunu, topal yakaladığını bellermiş. Türksel uçan kuşa fatura kesiyor.

Forum da söyliyeceğine ona sorsana berkin abi :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Berkin Bozdoğan dedi ki:

Seninle geçecek uzun gecelerimiz olacak merak etme :D

O nedenle arayı şimdi biraz soğuk tutuyorum :D

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
zuahah...tam gediğine...
Troy dedi ki:
Berkin Bozdoğan dedi ki:

Seninle geçecek uzun gecelerimiz olacak merak etme :D

O nedenle arayı şimdi biraz soğuk tutuyorum :D