Demir34543
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Hangi filmleri önerirsiniz önerilerinizi bekliyorum
Resident evil,Terminatör,Avengers,Balta,Annabelle 2,Avcının intikamı.Seç beğen al.???Hangi filmleri önerirsiniz önerilerinizi bekliyorum
Komik olan ne? film önerisi istedi bende yazdım.Başlangıç(İnception)
Çelik Yumruklar(Real Steel)
sherlock holmes(dizi değil film olan)
bunlar aklımda olanlar eğer daha fazla bulursam yazarım.
Adam doğru söylüyorResident evil,Terminatör,Avengers,Balta,Annabelle 2,Avcının intikamı.Seç beğen al.???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Komik olan ne? film önerisi istedi bende yazdım.Sen ve senin gibi kendini bilmezlerin normal şeylere gülmesine sinir oluyorum.
TeşekkürlerResident evil,Terminatör,Avengers,Balta,Annabelle 2,Avcının intikamı.Seç beğen al.???
Komik olan ne? film önerisi istedi bende yazdım.Sen ve senin gibi kendini bilmezlerin normal şeylere gülmesine sinir oluyorum.
Az sakin olun. Ne bu sinir? Beğen tuşuna basacağıma yanlışlıkla komik atmışım. Niye durduk yere kendini bilmez oldum? o kadar mesajınız var bu kadar saygısızlık gerçekten ayıp.Resident evil,Terminatör,Avengers,Balta,Annabelle 2,Avcının intikamı.Seç beğen al.???
İstemeden yaptığını bilmiyordum.Kusura bakma.Az sakin olun. Ne bu sinir? Beğen tuşuna basacağıma yanlışlıkla komik atmışım. Niye durduk yere kendini bilmez oldum? o kadar mesajınız var bu kadar saygısızlık gerçekten ayıp.
Keşke daha az ön yargılı olsaydınız. Sıkıntı yok benim için belki kötü gününüze denk gelmiş olabilirim.İstemeden yaptığını bilmiyordum.Kusura bakma.