Hangi fan?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
uyuyorsa 120 mm olanı al derim. ne kadar büyük o kadar iyi. fanlar küçüldükçe gürültüleri artar. yerinde olsam yan kapağa veya ön tarafa da bir fan takardım.

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uyup uymadığını bilmiyorum :S. Ön tarafta fan var zaten. Ama dönüş hızı daha az 120mm olanın.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaş karıştırdı galiba. rpm ne kadar düşük olursa gürülltü o kadar az olur. 120 mm olan 1500 rpm ve <20 dba. :)

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama daha az soğutmaz mı rpm düşünce?

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Rpm artınca dışarıya kısa sürede fazla hava attığından daha çabuk soğutur. Daha hızlı olması da her zaman daha sesli olacağı anlamına gelmeyebilir. Benim tavsiyem iki ürünüde almadan önce canlı olarak çalıştırın ve dinleyin...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fanlarin yuzeyi oldukca parlak ve puruzzsuz bu uzeri pislikle kaplanana kadar puruzlu yuzeyli fanlara gore daha az gurultu yapar demek. en azindan benim bildigim standartlara gore oyle :D birincisi 8cm olani stokta yok diyo zaten :P gittigidiyorda daha kalitelileri vardi :P ayni fiyatlara tabi saticinin tipiniinceleme derdi var oralarda hangisi psikopat hangisi isini is gorev gibigoruyo onada bakmaklazim :D

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki son karar senin.senin gösterdiklerini denemedim açıkçası.ama bnm kullandıklarım bunlar gerçektende memnunum.zaten burayada yardımcı olmak için yazıyoruz.bi art niyetimiz yok.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki son karar senin.senin gösterdiklerini denemedim açıkçası.ama bnm kullandıklarım bunlar gerçektende memnunum.zaten burayada yardımcı olmak için yazıyoruz.bi art niyetimiz yok.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Aynı performansı veriyorsa senin önerdiğinide alabilirim. Montaj yapmasını bile bilmiyorum sadece kasa çok ısındığı için alıyorum

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben birini öne birinide yan kapağa taktım.senin kasanın üst kısmında delikler varsa 3 tane alıp ön ,arka ve üst kısma takabilirsin.bu daha performanslı olacaktır senin için.montajıda kolay çok zor bişe diil.

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasada kaç fan yeri var bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla 2 fan takılı zaten bir işlemci birde önde fan var.

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm yan kapakta iki fan takılacak yer gördüm.bi tana yan tarafa bi tanede arka tarafa tak.dediğim gibi üst tarafta ızgaralar varsa yan kapaktaki gibi bi tanede oraya takablirsin.

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer 2 tane yer varsa senin dediğinden 2 tane alırım

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önde varmış zaten.bi egzoz fanı alcan bide yan kapağa eğer üste yer varsa yana takmasanda olur üste takman yeterli

ReaLiST.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım daha sessiz bir pc istiyorsan 120 mm olanı almanı tavsiye ederim ayrıca rpm arttıkça daha çok hava üfler diye bişi yok.
80 mm olan saatte 51 m³ hava üflerken , 120 mm olan 103,7 m³ hava üflüyor,,,, benim bildiklerim bunlar yine de sen bilirsin.

SH0TS?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin dediğin fandan 2 tane alsam farklı yerlere olur mu

gokmernes84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olur tabi neden olmasın.yani olur derken takılabilecek yerleri sööledim sana zaten.onlar dışında takacağın bi yer varsa onu bilemem.sööle takılırmı takılmazmı ona göre yönlendirelim...

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0