Hangi Eset Sürümünü Seçmeliyim??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Strake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bigisarayıma Eset kurmak istiyorum ama hani sürümünü kuracağıma karar veremedim internette sınırsız olan sürümlerine rastladım bunlar gerçek koruma sağlarmı? veya hangi sürümünü kurmalıyım??

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
NOD 32 olarak geçen sadece antivirüstür.

En kapsamlı olanı Eset Smart Security'dir.

En güncel sürümü de 5. sürümdür.

Ürün kıyaslamalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

http://www.eset.com/tr/home/products/

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
torrentlerde sınırısızı cirit atıyor. Ama İngilizce sürümüne bir denk gelmedim :D

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Eset Smart Security 5 en ideali.

Aslında cevabını bu konundan almışsın.09.08.2012 http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/272090-internet-security-ve-antivurus.html

Yanlış anlamadıysam arkadaş modifiye edilmiş setup dosyasından bahsediyor. Orjinal setup dosyasına key entegre edilmesiyle oluşturulan sürümler.

Bu durum uygulamayı modifiye edene göre değişir ancak bana kalırsa bu tarz uygulamalara pek bulaşma. Bazıları modifiye derken farklı şeyler ekleyebiliyor.(çeşitli zararlı yazılımlar)

Bana kalırsa en garantili ve güvenilir yöntem Eset'in kendi sitesinden ESS indirip lisans girmek olacaktır.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Eset Smart Security 5 en ideali.

Aslında cevabını bu konundan almışsın.09.08.2012 http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/272090-internet-security-ve-antivurus.html
tam öğrenebilmek için sadece esetin antivürüs konusu açtım smart security 5 kullandım ama bunların sınırsız lisanslı olarak var onlarda sınırsız olarak uygulanan işlem güvenlik açığına yol açarmı??

torrentlerde sınırısızı cirit atıyor. Ama İngilizce sürümüne bir denk gelmedim :D
ingilizce sürümü internette bende rastlamadım hep türkçe ve rusca olanları vardı

MrBlack

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tam öğrenebilmek için sadece esetin antivürüs konusu açtım smart security 5 kullandım ama bunların sınırsız lisanslı olarak var onlarda sınırsız olarak uygulanan işlem güvenlik açığına yol açarmı??

ingilizce sürümü internette bende rastlamadım hep türkçe ve rusca olanları vardı

torrentz.eu da ararsanız ingilizce sürümünü bulabilirsinz

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yanlış anlamadıysam arkadaş modifiye edilmiş setup dosyasından bahsediyor. Orjinal setup dosyasına key entegre edilmesiyle oluşturulan sürümler.

Bu durum uygulamayı modifiye edene göre değişir ancak bana kalırsa bu tarz uygulamalara pek bulaşma. Bazıları modifiye derken farklı şeyler ekleyebiliyor.(çeşitli zararlı yazılımlar)

Bana kalırsa en garantili ve güvenilir yöntem Eset'in kendi sitesinden ESS indirip lisans girmek olacaktır.
Kendi lisansını al diyorsun o zaman :) ama sınırsız olanları göze daha cazip geliyor :)

torrentz.eu da ararsanız ingilizce sürümünü bulabilirsinz
yorumunuz için teşekkürler ama burada türkçesi varken ingilizcesini ne yapayım :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
:D yüklüyorsunuz sınırsız sürümleri.sonrada eset korumuyorrrr.zaten dünyada bir siz akıllısınız.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
:D yüklüyorsunuz sınırsız sürümleri.sonrada eset korumuyorrrr.zaten dünyada bir siz akıllısınız.
sınırsız sürüm kurmadım aslında bütün kuranlar bilir antivürüsleri sınırız yapmak veya süresini uzatmak için crack patch yaparak korumanın yok olduğunu

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
sınırsız sürüm kurmadım aslında bütün kuranlar bilir antivürüsleri sınırız yapmak veya süresini uzatmak için crack patch yaparak korumanın yok olduğunu

aynen cracklı antivirüs kullanacağıma hiç antivirüs kullanmam daha iyi.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aynen cracklı antivirüs kullanacağıma hiç antivirüs kullanmam daha iyi.
tabi ki bende zaten live antivürüsler kullanmaya başladım usb ye bütün antivürüslerin live olanını yazdırıyorum istediğinle tarat ve vürüslerden kurtul hem lisans derdi yok bilgisaraya da free bir antivürüs yüklicem bilgisaray rahat kafam rahat :D

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bu devirde crackli antivirüs kullanmak güvenlik açığının hat safhaya ulaştığı yoldur.Çoğu çıkar amaçlı yazılımlar.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu devirde crackli antivirüs kullanmak güvenlik açığının hat safhaya ulaştığı yoldur.Çoğu çıkar amaçlı yazılımlar.
haklısın internette çıkar amaclı olmayan yazılım yokki :)