Hangi ekran kartını almalıyım?

Meric bahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Zotac gtx1660 super mi almalıyım yoksa 330tl daha fazla verip gigabyte gtx 1660 super gaming x ekran kartını mı almalıyım. Aralarındaki fark sadece fan sayısı galiba. 330tl de fazla bence.

gordonlevye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İkisinde de çift fan var.

Ürünlerin linkini atabilir misin?
ve kullandığın kasanın ekran kartı bölümü ne kadar büyük? Bu da önemli.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Zotac gtx1660 super mi almalıyım yoksa 330tl daha fazla verip gigabyte gtx 1660 super gaming x ekran kartını mı almalıyım. Aralarındaki fark sadece fan sayısı galiba. 330tl de fazla bence.
Zotac al geç boşa MSI diye para verme. :)

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Çift fan oldukça yeterlidir.Kasa içerisindeki hava sirkülasyonu yeterince iyiyse endişe edilecek bir şey olmaz.330 TL fazla vermenize gerek yok

Meric bahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Kasayı yeni toplıcam. Dur link atıyım hemen. Arada sadece fan farkı var. Zotac da 2tane. Gigabyte da 3 tane.
Çift fan oldukça yeterlidir.Kasa içerisindeki hava sirkülasyonu yeterince iyiyse endişe edilecek bir şey olmaz.330 TL fazla vermenize gerek yok
Yeni pc toplıcam ve kasayı 3önde 1arkada fan olan kasalardan seccem. Kasayı zaten sectim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zotac al geç boşa MSI diye para verme. :)
Gigabyte olanda 3fan var. Zotac da 2 tane. Özelliklerine falan baktım bi fark göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

SKU : ZT-T16620F-10L

Son düzenleme: