tesisatcıhssaaa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 61
Arkadaşlar bende bi masaüstü pc var bundan yaklaşık 7 yıl önce almıştık ozaman gayet iyi özelliklere sahipti her son çıkan oyunu oynardım ekran kartı 512mb dı ama ismini hatırlamıyorum bi türlü baya sağlamdı modern walfre 2 gta ozaman hangi oyunlar çıkmışsa sonra bunun bi ekran kartı yandı 2 sene önce felan öyle kullanmak için dandik bi ekran kartı taktırmıştık şimdi laptopumda var ama laptop oyunluk değil yüksek kortajlı oyunları oynıyamıyorum genelde ders için ödev için kullanıyorum ben masaüstüme ekran kartı alıcam ama hangisini almalıyım işlemciye göre almam gerektiiğini söylemişlerdide pek anlamıyorum bu işlerden yüksek grafikli oyun oynamıcam cs go pes araba yarışı vs kaldırsın yeter çünkü idarelik taktıgım ekran kartında call of duty 2 bile kasıyo o biçim dandik bi kart bütçem 100 200 arası zorlasam 250 anca olur
aşağıdada sistem özelliklerini felan attım pcnin ekran kartını hangi özelliğe göre alıcam bilgisayara uyumlu olması için onuda söylerseniz mutlu olurum
aşağıdada sistem özelliklerini felan attım pcnin ekran kartını hangi özelliğe göre alıcam bilgisayara uyumlu olması için onuda söylerseniz mutlu olurum