Yardım Hangi dizüstü bilgisayarı almalıyım

keremturen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar iyi günler.Mesleğim gereği proje çizim programları ve render alma işlemlerini gerçekleştiriyorum.Yeni dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum.Sizce macbook pro,huawei,msi arasında kalıyorum.Bu ürünleri kullananlar yardımcı olabilir mi?

paroxismus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
81
Merhaba, bütçe ne kadar ?

Akifㅤ

Asistan
Reaksiyon puanı
471
Merhaba arkadaşlar iyi günler.Mesleğim gereği proje çizim programları ve render alma işlemlerini gerçekleştiriyorum.Yeni dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum.Sizce macbook pro,huawei,msi arasında kalıyorum.Bu ürünleri kullananlar yardımcı olabilir mi?
Kullanacağınız yazılımlar destekleniyorsa, ve windowsa özel işleriniz yoksa sizin için en iyisi macbook gibi. Sadece pil ömründe bile farkını koyuyor. Ama laptopdan başka istekleriniz de varsa durum değişir tabiki.

paroxismus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
81
Hocam, ben m1 MacBook Air kullanıyorum. Çoğu video, fotoğraf işini oradan hallediyorum. Sen pro model istediğin için 28 bin TL bandında gezen M2 MacBook Pro alırsan uzuuun bir süre arkana bakmazsın. Sektörden kişilerin render içeren incelemelerine baktın mı bilmiyorum ama M2 MacBook Air bile canavar gibi. Senin alacağın M2 MacBook Pro sana şükür namazı kıldırır düşüncesindeyim. Ayrıca 18-19 saat pil ömrü sunuyor, adaptör nedir unutursun. Hafifliği de cabası. M2 MacBook Pro'nun yapacağı işi yapan bir dizüstü için en az 40-50 bin TL vermen lazım, tuğla gibi yanında taşıyıp fıtık olması da hediyesi.

Hatta öğrencilikle bir ilişkin ya da yakın tanıdığın varsa 27 bin TL'ye öğrenci indirimiyle buradan satın alabilirsin baz modeli.

keremturen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hassasiyetinize çok teşekkür ederim metro pro emin ki çipli alakalı YouTube’da fazla video olmadığı için foruma sormak istedim çok teşekkür ederim pk.com.tr güvenli bir alışveriş adresi midir herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hassasiyetinize çok teşekkür ederim macbook pro M2 çipli alakalı YouTube’da fazla video olmadığı için foruma sormak istedim çok teşekkür ederim pk.com.tr güvenli bir alışveriş adresi midir herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi

paroxismus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
81
Ben tablet ve kalem satın aldım. Sorun olmadı. İstanbul’da bir yetkili satıcıymış. Apple TR aradım doğruladım.
Hassasiyetinize çok teşekkür ederim metro pro emin ki çipli alakalı YouTube’da fazla video olmadığı için foruma sormak istedim çok teşekkür ederim pk.com.tr güvenli bir alışveriş adresi midir herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi

Hassasiyetinize çok teşekkür ederim macbook pro M2 çipli alakalı YouTube’da fazla video olmadığı için foruma sormak istedim çok teşekkür ederim pk.com.tr güvenli bir alışveriş adresi midir herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
hocam programlarnızın apple desteğine göre seçin derim. revit, 3ds mac, autocad in windows için crack lerini bulabilirsin ama mac için bulamayabilirsin. satın alman gerekebilir. m2 işlemci macbook pro ve macbookair 16 gb ram olanı alsan dahi ekran kartları entegre. yani bu programları açıp iyice kullanabilmen için onboard ekran kartı olanları önermem. senin en az m1 pro yada m2 pro modellerine bakman gerekir. onlarda 45k- 50 k bandında diye hatırlıyorum. m2 ve m1 li mac ler giriş seviyesi apple için. sunum hazırlarsın. gündelik işlerini yaparsın. giriş ve orta seviye medya düzenlersin ama autocadde yaya kalırsın.
ben yerinde olsam en az 8 gb ramli bir ekran kartı içeren windows bilgisayar alırım. illa apple alacaksam m2 pro, m2 max işlemçili olanlara bakardım.

mychar276

Profesör
Reaksiyon puanı
3,210
Ben kişisel olarak windows pc lere birçok açıdan aşırı alışmış biri olarak ben bile apple a geçmeyi ciddi ciddi düşündüm. M.2. li yeni macbooklarla bence çok rahat çalışabilirsin.

eminozcanaslan

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Asus VivoBook 14X Modeli Hepsiburadada 25999 Hocam 3050 Kart Desteğiyle Taşınabilir Hafif Ve Şık Bir Cihaz Üstüne Üstlük Oled Ekranıyla İş Çözümü Çok Başarılı Bahsettiğiniz Programlarda Sorunsuz Kullanabilir Ve Taşıyıp İş Odaklı Uzun Bataryasıyla Kullanabilirsiniz LİNK TO MY ASUS İle De iPhone Cihazınız Varsa Bile AirDrop Misali WiFi Sayesinde Çok Hızlı Dosya Transferi De Sunuyor Ekran Olarak En İyi Ekranlardan :)

Asus Vivobook Pro M7400QC-KM055 AMD Ryzen 9 5900HX 16GB 1TB SSD RTX3050 Freedos 14" WQXGA+ Taşınabilir Bilgisayar

16 GB Ram 1TB SSD İle Bence En Alınacak Cihaz Araştırın Da Cihazi :)