• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi dev Arda'ya talip oldu

umirecordz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray ve Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden olan Arda Turan'a Alman devi Bayern Münih talip. Galatasaray'ın eski futbolcusu Fransız Franck Ribery'nin ve A Milli Futbol Takımı'nın yıldız ismi Hamit Altıntop'un da forma giydiği Bayern sezon sonunda Arda için Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Htspor'un haberine göre, Almanya'dan alınan bilgilere göre, Galatasaray ve ardından da Marsilya'dan apar topar ayrılan Rİbery sezon sonunda da Bayern'den kopmak için hazırlıklar yapıyor. Ribery için La Liga'dan Barcelona ve Real Madrid teklif vermek için hazırda bekleyen ekipler. Beyern Münih'in de Ribery'den doğacak olan boşluğu iki kanatta da oynayabilen Arda ile doldurmakta kararlı olduğu ifade ediliyor.

Galatasaray'ın yanı sıra geride kalan yaz döneminde 2008 Avrupa Futbol Şampiyası'nda Ay-Yıldızlı ekiple sergilediği futbolla iyice parlayan Arda için Galatasaray'ın ne kadar bonservis bedeli talep edeceği bilinmiyor ancak olası bir transferde Türkiye rekoru kırılması bekleniyor.

Kaynak

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İnşallah iyi bir paraya giderde ordanda başka takımlara gider..Türkiyeyi en güzel şekilde temsil eder..

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arda, Şu An Türkiye'nin En İyi Futbolcusu Olarak Seçiliyor. Son Dakika Benden... UEFA Kupasını Alısak Bu Borçtan Kurtulurmuyuz???

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arda, Şu An Türkiye'nin En İyi Futbolcusu Olarak Seçiliyor. Son Dakika Benden... UEFA Kupasını Alısak Bu Borçtan Kurtulurmuyuz???
Yönetimin bu başarıyı paraya dönüştürmesi lazım.Yoksa 2000 yılında kazandık,borç batağına saplandık kaldık.Ben başkan olsam,kupanın resimlerini,anahtarlıklarını,posterlerini,t-shirt'lerini,kısacası her şeyini yaptırırdım.O zaman borcu bırak,astronomik kara geçeriz.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence yönetim sabriyi satacak açıklamada belirtmek istediği bence o..

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yönetimin bu başarıyı paraya dönüştürmesi lazım.Yoksa 2000 yılında kazandık,borç batağına saplandık kaldık.Ben başkan olsam,kupanın resimlerini,anahtarlıklarını,posterlerini,t-shirt'lerini,kısacası her şeyini yaptırırdım.O zaman borcu bırak,astronomik kara geçeriz.

zaten kadıköyde öyle bir kupayıkazancan var ya, Galatasaray Store' larda eğlence patlaması çıkar çıkan esprili tişört sayısını varın siz düşünün...ayrıca superligformulada Gsnin tişörtü fln var 25 yuro bu gs store da niye ucuzu yok..

Noah b

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de Arda'yı satmamalılar. 2000 yılındaki yönetim böyle bi hataya düşmüştü. O zamanki takımdan öne çıkan oyuncular gitti. Sonra da bi süre sportif başarıyı unutmuştuk.

Ayrıca yararlı ve elit bir oyuncusunu satmak bence büyük takım mantalitesine uymuyor. Tamam takımın maddiyat ihtiyacı var ama, Arda yeri kolay doldurulabilecek bir oyuncu değil ve eğer satılırsa akabinde takımın kalitesinde bi düşüş & kimyasında oynama olucak ve bu yine sportif başarıdan takımı uzaklaştıracak. Ve o başarılardan gelecek paralar da yalan olucak. Uzun vadede yine takıma zarar bence.