Hangi Blog?

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir blog oluşturmak istiyorum. Bu blogda çektiğim fotografları yayınlamak istiyorum.
Size sorum ise;
Hangi blog sitesini kullanmam daha uygun olur ?
Hangisinde fotograf blog'u daha otuyraklı olur ve tema desteği, hangisinde daha fazladır ? :helpsmilie:

Reaksiyon puanı
189
Wordpress en güzeli bence. Ama kendi sunucunda kullanırsan :) wordpress.com altından alınanlarda kısıtlama oluyor...

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Blogspot.com u öneririm. Eğer ücretsiz istiyorsan. Yok alanım var diyorsan tabii ki Wordpress.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Wordpress admin paneli olsun, temaları olsun çok güzel bence. Hem blogger hem de wordpress blogum var. Wordpress daha kullanışlı geliyor bana.

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kendi alanım yok. Zaten bende, profesyonel değilim. Ufak tefek bi blog oluşturmak istiyorum. wordpress 3 den başlasam mı acaba ?:confused1:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
wordpress için kendi alanın olması lazım alanın yoksa blogspot türü ücretsiz blogları kullanabilirsin temaları özelleştirilebiliyor, resimleri de bi denersin anak kısıtlı alan veriyor sanırım onu da başka bi yere yükleyip ordan gösterirsin öyle halledersin.

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bence blogger dan başlasan çok daha iyi olur.Resimlerini yayınlacaksan Sana güzel şablonlar da bulunur.Bulamazsan yardımcı oluruz...

kobenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Profesyonel bir şey olmayacaksa blogger ve blogspot öneririm. Picasa üyeliğin ile de belirli oranda fotoğraflarını yayınlarsın, baktın olmadı çok cüzi para vererek Picasa alanını büyütüp fotoğraf ve resimlerde hiç sorun yaşamazsın.

Flybot-TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Profesyonel bir çalışma düşünüyorsanız, kesinlikle Wordpress.