Soru Hangi bilgisayarı almalıyım ?

sahankurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Wobble(dalgalanma- Ekranın küçük bir harekette bile fazla hareket etmesi) dediğimiz durum dışında pek bir sorununu duymadım. Geçen hafta mediamarkt'ta inceledim. Kasası orta şeker, dandik de değil, çok premium bir hissiyatı da yok.

Kendim de bu fiyatlarda bir cihaz alacağım, Taşınabilirlik ve batarya için Delta 15 düşünüyorum, size de öneririm. Rx6700m 3070 düzeyinde bir kart bu arada.

İncelemeleri:

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Wobble(dalgalanma- Ekranın küçük bir harekette bile fazla hareket etmesi) dediğimiz durum dışında pek bir sorununu duymadım. Geçen hafta mediamarkt'ta inceledim. Kasası orta şeker, dandik de değil, çok premium bir hissiyatı da yok.

Kendim de bu fiyatlarda bir cihaz alacağım, Taşınabilirlik ve batarya için Delta 15 düşünüyorum, size de öneririm:

İncelemeleri:

Aldınız mı?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Yok, şuan bütçe kurtarmıyor. Bir yerden alacağım var, bugün-yarın gelecek. Ondan sonra alacağım.

Bu forumda kullanan görmedim, fakat başka bir forumda kullananlarla konuştum, cihazdan gayet memnunlar. Bu fiyatta rx6700m'li hem de full alüminyum kasa bir cihaz almak iyi fırsat.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Yok, şuan bütçe kurtarmıyor. Bir yerden alacağım var, bugün-yarın gelecek. Ondan sonra alacağım.

Bu forumda kullanan görmedim, fakat başka bir forumda kullananlarla konuştum, cihazdan gayet memnunlar. Bu fiyatta rx6700m'li hem de full alüminyum kasa bir cihaz almak iyi fırsat.
Hemde 240Hz ?

sahankurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rx6700m rtx özelliği olmaması üzüyor biraz. oyunlarda etkisi gerçekten inanılmaz rtx'in.

19atakan54

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Merhaba aşağıda attığım bilgisayarı oyun&yazılım ve üniversite için düşünüyorum bütçem 25k başka model önerirseniz onlara da bakabilirim.
bu bilgisayar hakkındaki görüşlerinizi de merak ediyorum.
Monster güzeldir monster öneririm

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Rx6700m rtx özelliği olmaması üzüyor biraz. oyunlarda etkisi gerçekten inanılmaz rtx'in.
Amd tarafında da benzer teknolojiler var. Hem ışın izleme hem de DLSS teknolojilerinden yana bir kayıp yaşamazsınız. Nvidia canvas kullanmadığınız sürece bir fark olmaz. Kas gücü olarak da daha güçlü bir kart zaten.

Şuan her oyunda desteği olmasa da, yakın zamanda destekli oyun sayısı artacaktır.

MG4446

Profesör
Reaksiyon puanı
1,257

Kendim de bu fiyatlarda bir cihaz alacağım, Taşınabilirlik ve batarya için Delta 15 düşünüyorum, size de öneririm. Rx6700m 3070 düzeyinde bir kart bu arada.

İncelemeleri:

İlk videodakinde r9 var yanlış sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncelemeleri:

Merhaba aşağıda attığım bilgisayarı oyun&yazılım ve üniversite için düşünüyorum bütçem 25k başka model önerirseniz onlara da bakabilirim.
bu bilgisayar hakkındaki görüşlerinizi de merak ediyorum.
Buna da bakabilirsin

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna da bakabilirsin
R9 5900Hx dışında tüm donanımı aynı.

Türkçe videoların hiçbirinde 5800H'lı versiyon olmadığı için attım:)

sahankurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSI Delta 15 almaya karar verdim bir çok açıdan memnun etti beni oyun performansı olsun pil performansı olsun çok dolu bir cihaz teşekkürler herkese.