Hangi Asus modelini tavsiye edersiniz?

taşpınarlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar asus laptop bilgisayar düşünüyorum ama orta ölçekli ve cep yakmayacak bişeyler lazım. özellikle ssd si olan bişey düşünüyorum çünkü artık kasma olmasından nefret ediyorum. tavsiyelerinizi alabilir miyim. Foruma yeni katıldım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir de konuyu sanıyorum yanlış yere açmışım. Soran çok olmuş :( admin kusura bakmasın

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Merhaba arkadaşlar asus laptop bilgisayar düşünüyorum ama orta ölçekli ve cep yakmayacak bişeyler lazım. özellikle ssd si olan bişey düşünüyorum çünkü artık kasma olmasından nefret ediyorum. tavsiyelerinizi alabilir miyim. Foruma yeni katıldım.
Bir de konuyu sanıyorum yanlış yere açmışım. Soran çok olmuş :( admin kusura bakmasın
fiyat aralığın ve hangi iş için ne yapıcaksın mesela ?

Son düzenleme:

taşpınarlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben oyun hastasıyım. Ayrıca yazılım ile ilgileniyorum. Özellikle strateji oyunları için ram ve harddisk sıkıntısı yaşıyorum. İlk bilgisayarım asustu ve kahrımı çok çekti ama yaşlandı. Şu dönemde araştırıyorum 2500 - 3000 aralığı. Teşekkür ederim.

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
O zaman size kendi yeni aldığım ürünü tavsiye ediyorum

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061

ASUS X550VX-DM254DC i7-6700HQ 12GB 1TB 4GB GTX950M 15.6 FreeDos modeline bakabilirsiniz

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061