Hangi antivirüs programı'nı kullanmalıyım? (win10)

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
uzun süredür ''avast free antivürüs'' kullanıyorum ancak nedendir bilmiyorum! korumasına güvenmemmeye başladım şu anda bilgisayarda win10 yüklü:biggrin: hangi antivürüs yazılımını öneriyorsunuz? cevaplarınız için teşekkürler...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
eset, kaspersky veya norton'dan birini seçebilirsiniz

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Antivirüsler bilgisayarda yer işgal etmekten ve kaynak sömürmeden başka bir işe yaramaz. Win7yi yıllardır antivirüs programı kullanmadan kullandım hiç zararlı yazılım bulaşmadı hiç yavaşlamadı. Hele ki W10a gerçekten gereksiz olur çıkalı 1 yıl olmuşken(beta).

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ben sistemin güçlü ise (Ram en az 4Gb olsun) Bitdefender kullanmanı tavsiye ederim yalnız Bitdefender'ın 2015 ingilizce versiyonu var onu sitesinden indir ve kur windows 10 desteği var dili İngilizce ama fark etmez ara yüzü mükemmel.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
uzun süredür ''avast free antivürüs'' kullanıyorum ancak nedendir bilmiyorum! korumasına güvenmemmeye başladım şu anda bilgisayarda win10 yüklü:biggrin: hangi antivürüs yazılımını öneriyorsunuz? cevaplarınız için teşekkürler...
Dostum bu sendeki paranoyaklık. Bende de aynı durum vardı inan geceleri uyuyamıyordum :D Sonra vazgeçtim :D