Hangi amiral gemisi sizce, mi10, s20 ultra, p40 pro

Reaksiyon puanı
4,726
Bu üçünden hangisini neden tercih ederdiniz?

hangisi hangi konuda daha iyi?

kamera hız vs.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942

kamera hız vs.
Üçü arasından kameradan dolayı P40 Pro. S20 Ultra'ya bulaşmam. Mi 10 zaten belli en üst segment cihazları konuşuyorsak geride kalıyor. Bunların dışında OnePlus 8 Pro kesinlikle.

Reaksiyon puanı
4,726
Evet de, 10 yazmışlar

mi10 pro vatan pc ve media markt vs yok bildiğim kadarıyla satılmıyor dışardan getiriliyor diye biliyorum o yüzden eklemedim pro diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üçü arasından kameradan dolayı P40 Pro. S20 Ultra'ya bulaşmam. Mi 10 zaten belli en üst segment cihazları konuşuyorsak geride kalıyor. Bunların dışında OnePlus 8 Pro kesinlikle.
Neden s20 bulaşmam dediniz?

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330

kamera hız vs.
S20 : Rezalet Olan Exynos 990 İşlemcisine Sahip Haliyle Uzak Durulması Gereken Bir Model Yalnızca (Snapdragon) Taşıyan Modele Yönelirsen Tercih Edilebilir.

P40 Serisi : Google Servisleri Olmadan Telefon Kullanırım Diyorsan Rahatça Tercih Edilebilir.

Mi 10 : Söylediklerinin Arasında Şuanda En İyi Performansı Verebilicek Cihaz.

Bunlara Göre Karar Verebilirsin İyi Forumlar. [emoji108]

Exinie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
S20 Ultra bence, ama Snapdragon modelini almanız daha iyi olur.

Mi 10'a güzel diyorlar ama hiç Xiaomi marka bir cihaz kullanmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Reaksiyon puanı
4,726
Arkadaşlar ben bu telefonları almayacağım sohbet ve almak isteyen olursa konuya göz gezdirsin diye açtım ?

sizden edindiğim bilgilere göre alacak olsam p40 pro isterdim ama şuan için sıkıntı almak, s20 marka algısı var o yüzden aklım ona gider gibi oluyor ama sanırım mi10 alır geçerdim herhalde lakin pro modeli yok mi10 un olmaması garip açıkçası.

bir arkadaşımız oneplus8 demiş onu hiç bilmiyorum ama oda iyidir herhalde.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Şu SAÇMA BAZI MESAJLARI gördükçe sinirim bozuluyor. Ya Allah için sizlerin şu Exynosdan çektiğiniz yada gıcığınız falanmı var herkes şu exynosu kötülüyor. ben 9611 kullanıcısı olarak gayet memnunum Tamam f/p deyil olmayabilir. ama Gidipte Bu exynos 990 gibi fln saçma sapan mesajlar Gerçekten sinirim bozuluyor kendimi sorguluyom birde işlemciye bakıyorum gayet güzel çekemediğiniz nedir bana biri açıklayabilirmi !?

P40 pro yada S20 ultra olabilir.

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Bu üçü arasında mi 10 alırdım
Bu üçü dışında oneplus 8 pro alırıdm kesin
(Ama sonuç para yok?)

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Bu exynos 990 gibi fln saçma sapan mesajlar
Tamam sen git o kadar parayı başka cihaz kalmamış gibi sorunlu işlemcili cihaza ver ama Exynos 990 konusunda uyarılara da saçma deme bir zahmet. Ayrıca Exynos'a gıcıklığım falan yok Galaxy Note 10 Lite'ı gayette öneriyorum.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Tamam sen git o kadar parayı başka cihaz kalmamış gibi sorunlu işlemcili cihaza ver ama Exynos 990 konusunda uyarılara da saçma deme bir zahmet. Ayrıca Exynos'a gıcıklığım falan yok Galaxy Note 10 Lite'ı gayette öneriyorum.
Bir dediğin diğerini tutmuyor Ayrıca sorunlu bir işlemci dediğin her firmada bulunan bir sorun. Bana atar yapma Exynos 990ı kötüleyecek kadar cahil olma bi zahmet..

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Bir dediğin diğerini tutmuyor Ayrıca sorunlu bir işlemci dediğin her firmada bulunan bir sorun. Bana atar yapma Exynos 990ı kötüleyecek kadar cahil olma bi zahmet..
Exynos 990 Trottle Sorunları Ve Beklemede Pil Sorunları Olan Bir İşlemci. Bir Önceki İşlemciler Exynos 9820/9825 Ailesi Türk Telekom Ve Turkcell Hatlarında Şebeke Sorunu İçeren Bir İşlemci Beklemede Yine Pil Tüketiyor Başka Sebep Varmı? Exynos Ezelden Beri Sorunlu Bende S10+ Kullaniyorum Exynos Cihazi Alinmayacak Kadar Kötü Bir İşlemcisi Yok Exynos 9820 İşlemcim Var Vodafone Kullandigimdan Şebeke Sorunum Yok Ama Beklemede Pil Tüketiyor Ya Ben Exynos Alınmaz Kafasında Değilim Bu Forumdaki Kimse O Kafada Değil Ama Kusura Bakmayın Exynos 9810'Dan İtibaren Bu İşlemci Ailesi Bozdu Durmadan Sorun Çıkarıyor. Mesela Note 10 Lite Öneriliyor S9+ Hala Ara Ara Durumuna Göre Öneriliyor Ama 9820 Den Sonrası Sorunlu. HA Diyiceksin Madem Sorunlu Sen Neden S10+ Kullaniyorsun? Benim Alma Sebebim S10+ Cihazının Tasarımını Genel Özelliklerini Beğenmem Ve Şebeke Sorunu Yaşamamam Tek Sorunum Beklemede Pil Tüketmesi Kısacası Exynos İşlemcilerle Sorunum Veya Sorunumuz Yok Sorunumuz Exynos 9820 Ve Sonrasıyla.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Exynos 990 Trottle Sorunları Ve Beklemede Pil Sorunları Olan Bir İşlemci. Bir Önceki İşlemciler Exynos 9820/9825 Ailesi Türk Telekom Ve Turkcell Hatlarında Şebeke Sorunu İçeren Bir İşlemci Beklemede Yine Pil Tüketiyor Başka Sebep Varmı? Exynos Ezelden Beri Sorunlu Bende S10+ Kullaniyorum Exynos Cihazi Alinmayacak Kadar Kötü Bir İşlemcisi Yok Exynos 9820 İşlemcim Var Vodafone Kullandigimdan Şebeke Sorunum Yok Ama Beklemede Pil Tüketiyor Ya Ben Exynos Alınmaz Kafasında Değilim Bu Forumdaki Kimse O Kafada Değil Ama Kusura Bakmayın Exynos 9810'Dan İtibaren Bu İşlemci Ailesi Bozdu Durmadan Sorun Çıkarıyor. Mesela Note 10 Lite Öneriliyor S9+ Hala Ara Ara Durumuna Göre Öneriliyor Ama 9820 Den Sonrası Sorunlu. HA Diyiceksin Madem Sorunlu Sen Neden S10+ Kullaniyorsun? Benim Alma Sebebim S10+ Cihazının Tasarımını Genel Özelliklerini Beğenmem Ve Şebeke Sorunu Yaşamamam Tek Sorunum Beklemede Pil Tüketmesi Kısacası Exynos İşlemcilerle Sorunum Veya Sorunumuz Yok Sorunumuz Exynos 9820 Ve Sonrasıyla.
haklısınız. Ama alınmayacak kadar kötü bir işlemci değil Milyonlarla kullanıcısı var ve bu sorunu sadece 10/1i yaşıyor.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
haklısınız. Ama alınmayacak kadar kötü bir işlemci değil Milyonlarla kullanıcısı var ve bu sorunu sadece 10/1i yaşıyor.
Evet Hocam Fazla Abartılıyor Bak O Konuda Sana Cidden Katiliyorum Ama Sorunlari Var İnkar Etsekte Olan Sorun Gitmiyor Ki :/ Umarım Samsung Artık Düzeltir Bunları [emoji849]

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Alınmayacak kadar kötü değil.??Şaka yapıyorsun herhalde?? Beklemede aşırı pil tüketimi,oyunlarda Throttle,manuel 120hz da sıvı soğutma sistemi olmadığı için Throttle.Bu kadar soruna rağmen halada Exynos 990 a alınmayacak kadar kötü değil diyebiliyorsan diyecek bir şey yok.Samsung işlemci konusunda insanların aklıyla alay ediyor.

Evet Hocam Fazla Abartılıyor Bak O Konuda Sana Cidden Katiliyorum Ama Sorunlari Var İnkar Etsekte Olan Sorun Gitmiyor Ki :/ Umarım Samsung Artık Düzeltir Bunları [emoji849]
Fazla abartılıyor.Turkcell hatlı S10 kullananlara Exynos 9820 yi sor.Sana şebeke konusunda ne kadar rezil bir işlemci olduğunu anlatsınlar.Exynos tarafında her ne kadar sevmesemde kötünün iyisi 9810 dur.9810 dan sonrası beş para etmez çöp.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Alınmayacak kadar kötü değil.??Şaka yapıyorsun herhalde?? Beklemede aşırı pil tüketimi,oyunlarda Throttle,manuel 120hz da sıvı soğutma sistemi olmadığı için Throttle.Bu kadar soruna rağmen halada Exynos 990 a alınmayacak kadar kötü değil diyebiliyorsan diyecek bir şey yok.Samsung işlemci konusunda insanların aklıyla alay ediyor.

Fazla abartılıyor.Turkcell hatlı S10 kullananlara Exynos 9820 yi sor.Sana şebeke konusunda ne kadar rezil bir işlemci olduğunu anlatsınlar.Exynos tarafında her ne kadar sevmesemde kötünün iyisi 9810 dur.9810 dan sonrası beş para etmez çöp.
Yazdığın şeylerin hiçbir anlamı yok. Boşuna sunucuda yoğunluk yapıyor sadece.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Alınmayacak kadar kötü değil.[emoji16][emoji16]Şaka yapıyorsun herhalde[emoji23][emoji23] Beklemede aşırı pil tüketimi,oyunlarda Throttle,manuel 120hz da sıvı soğutma sistemi olmadığı için Throttle.Bu kadar soruna rağmen halada Exynos 990 a alınmayacak kadar kötü değil diyebiliyorsan diyecek bir şey yok.Samsung işlemci konusunda insanların aklıyla alay ediyor.

Benim İçin 9820 Vodafone Kusursuz Çalışıyor. S10+ Cihazımdan Bir Tek Beklemede Pil Tüketimi Ve Çok Nadirde Olsa Trottle Canımı Sıkıyor Onun Dışında Ben Memnunum. Ama Evet Genel Anlamda 9810 Dan Sonrası Sorunlu Zaten Üstte Yazdigim Tarafta Bunu Kendimde Belirttim Yorumlarken.