Hangi altcoinlere yatırım yapardınız?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba arkadaşlar ben 2 3 gündür kripto paralara kafam takıldı. Sizce hangi altcoinlere yatırım yapmak gerekiyor? Bence bitcoin e yatırım yapamayız aldı başını gitti.. altcoinler e belki.

Ben tron a kafayı taktım param olsa ona yatırım yapardım... Sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: niye altcoinler ilgili konu yok...

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Baskalarinin fikrine ve analizine gore hareket etmemenizi tavsiye ederim. Batarsaniz da kendiniz batin.
Ben fikir istemiyorum bu yıl bitcoin gibi paraların değer kazanacak diye düşünüyorum. Ve siz neye yatırım yapmak istiyorsunuz onu merak ediyorum..

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
Ben fikir istemiyorum bu yıl bitcoin gibi paraların değer kazanacak diye düşünüyorum. Ve siz neye yatırım yapmak istiyorsunuz onu merak ediyorum..
Anladim. Ben kenara XMR (Monero) atiyorum. Cunku kisa bir sure sonra bircok yerde coinler ile odeme yapabilecegimizi dusunuyorum. Ancak Bitcoin de dahil bircok coinde yaptigimiz islemler, cuzdanimizda bulunan coin miktari herkesce gorulebildiginden guvenlik acisindan buyuk bir sorun olusturuyor. XMR'da ise yapilan tum islemler ve cuzdan hareketleri gizli oldugundan tipki nakit parada oldugu gibi kimse cuzdanimizdaki parayi goremiyor :)

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
İnternetten coincileri araştırabilirsiniz. Link atamıyorum ama internette yatırımcılar var.

karmetta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eth, uniswap, waves,qtum yatırım yapılması gerekenler arasında ripple davasına yakın risk alınabilinir.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Konu canlandırılıyorum açmak yerine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende shiba inu stokluyorum bide tron