Hangi aldatma daha acı?

pajero

Doçent
Reaksiyon puanı
23
Duygusal ihanet mi yoksa fiziksel ihanet mi aldatılana daha çok acı verir?

Elele dergisi mart sayısında işte bu konuyu masaya yatırdı ve ünlülere hangi aldatmanın daha acı olduğunu sordu: "Sevgiliniz ya da eşiniz sizi fiziksel olarak mı yoksa duygusal olarak mı aldatsa daha çok üzülürsünüz?"

Aldatma dokunduğu her ilişkiyi yakar, kül eder şüphesiz. Aldatılan taraf, eşini ya da sevgilisini affeder veya affetmez; bu kişiden kişiye değişir. Ama asıl önemlisi başka bir alt başlığın olmasıdır bu şeytan üçlüsü içinde. O da nasıl aldatıldığınız ve ne kadar affedilebilir olduğu...

Tamer Karadağlı ve Deniz Uğur’un rol aldıkları "Hayatım Sana Feda" dizisindeki gibi tek gecelik bir ilişki yaşayan adamı affetmek daha mı kolaydır? Ya da Tolstoy’un ünlü klasiği "Anna Karenina"daki gibi, evlisiniz ama başka bir adama aşık oldunuz... Üstelik ayrılamıyorsunuz da... Bu ne kadar kabul edilebilir? Tercih etmek durumunda kalsanız partnerinizin tek gecelik bir ilişki yaşamasını mı yoksa birine gönlünü kaptırmasını mı kabullenebilirsiniz?

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
İkiside berbat bi duygu... (A)
dayanılmaz bi acıdır... allah yaşatmasın |)

paramedik911

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ıkısıde ıkısınınde affı olmaz bence benden ayrılsın ne yaparsa yapsın en hafıfı bu olur dıyerlerı bence acısı buyuktur ve aldatan erkekte olsa bayanda olsa yapılmaması gerekır ve hiçbir bahane altınada sıgınılmaz bence

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Aldatan insan benim gözümde, pasif, aciz, çaresiz ve minicik bir haşeredir...aldatabiliyorsan sevmiyorsundur- seviyorsan da aldatmak elinden gelmez... eğer bir kişi aldatacaksa önce düşünmesi lazım aldattığı kişi kendisini aldatsa ne tepki verir ... ;)

paramedik911

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bence aldatmıyosanda karsındakıne neden oyle bırsey yasatkı ayrıl daha ıı bence sevmıyosada aldatmamalı

paramedik911

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bence sevmıyosanda karsındakını neden oyle bırsey yasatkı ayrıl daha ıyı bence ınsan olan kısı sevmıyorsada aldatmammalı( cok yorgunum yanlış yazdım )

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
adam fiziksel olarak birini istiyorsa duygusal olarak öbürünü sevmiyordur normal olarak

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Baskasini isteyecek adam beni birakip gitsin bir baskasina terk etsin beni aldatmasi kadar koymaz bana.
Hayatta affetmeyecegim bir seydir ihanet.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
İkisi de çok kötü bir duygu... Aldatıyor ve aldatıyorsa duygusal anlamda bişeyler bitmiştir zaten..

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
pek hoş bişey değil tabii....kimse istemez aldatılmayı.. boynuzlar sağa sola çarparken rahatsız olur insan..:D :D
hiç tasvip etmediğim bişeydir ^^ >X<

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
evet bence de aldatmanın şekli önemli değildir.
iki türlü de bir ihanet vardır ortada
ve ihanetler her ne olursa olsun affedilmemelidir...

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
seçiL dedi ki:
pek hoş bişey değil tabii....kimse istemez aldatılmayı.. boynuzlar sağa sola çarparken rahatsız olur insan..:D :D
hiç tasvip etmediğim bişeydir ^^ >X<

Haklısın kimin hoşuna giderki boynuzlarla gezmek :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
kimseyi aldatmam,beni aldatan olursada ki tarihte rastlanmaz hayatımdan çıkarmak en büyük ceza olur sanırsam

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
seçiL dedi ki:
kimseyi aldatmam,beni aldatan olursada ki tarihte rastlanmaz hayatımdan çıkarmak en büyük ceza olur sanırsam

Bence büyük konuşma seçil...
Bende sen gibi diyordum ama eski sevgilimi bilerek görmezlikten gelmiştim..
Sevgimin büyüklüğünden diye..
Hoş bitti şimdi o sağ ben selamet..
Bensiz hiç birşeyin tadı olmadığını söylüyor ama emel eski emel değil ki bunu bilmiyor..

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
kimse bir birini aldatmasın.. sevin birbirinizi (:

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
:$ ağlama canım kardeşim, beni de ağlatıcan %( %(