ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 265
Buyrun ankete...
hehe4mbps yi kim işaretledi?
bu tarifeyi neden seçti nezamandır seçti memnunmu aylık download miktarı nedir
Ha bir de Türkiye demi yaşıyor![]()
4mbps yi kim işaretledi?
bu tarifeyi neden seçti nezamandır seçti memnunmu aylık download miktarı nedir
Ha bir de Türkiye demi yaşıyor![]()
1 Mbps limitsiz... rekor denemeleri yapıyorum bazenşimdi baktım mesela şubat ayı 23,697 GB
![]()
AliA söylememem gereken bişey söyledim sanırım... yaa benim de önceden 4gb dı fayiş faturalar ödedim şimdi sınırsız 42 lira ödüyorum daha avantajlı gibi
şimdi sınırsız 42 tl dersen yeni bir tartışma çıkar..Normalde 49 tl kampanyalı fiyatımı senin dediğin.Hoş yeni indirimle beraber 43 mü oldu![]()
Hayır limitsiz kullanıyormuşsun ve rekor denemesi yapıyormuşsun ya gözüm kaldı valla onda.AliA söylememem gereken bişey söyledim sanırım... yaa benim de önceden 4gb dı fayiş faturalar ödedim şimdi sınırsız 42 lira ödüyorum daha avantajlı gibi
1 Mbps limitsiz... rekor denemeleri yapıyorum bazenşimdi baktım mesela şubat ayı 23,697 GB
![]()
Ben de aynı durumdaydım,fatura 40-45 civarında gelmeye başladı,yeter ulen dedim ve şubat başında limtsize geçtim.Kendimi boşu boşuna kasmışım yazdan beri.5 GB'a 40 tl verirken,şimdi 50 GB indirdim 49 tl.Verdiğim paranın karşılığını aldığımı hissettim,ilk defa bu ay.1 Mbps 4 GB
5-6 GB kulanıyorum genelde.![]()
Kendini geliştirmen lazım,ben 50 GB indirdim ve benden kat kat fazla indirenler olduğunu biliyorum1 Mbps limitsiz... rekor denemeleri yapıyorum bazenşimdi baktım mesela şubat ayı 23,697 GB
![]()
Kendini geliştirmen lazım,ben 50 GB indirdim ve benden kat kat fazla indirenler olduğunu biliyorum![]()