14 Eylül 2011 #1 byrm19 Öğrenci Katılım 24 Mart 2011 Mesajlar 65 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Hande Yener - Teşekkürler Dağıtıcı Firma: Çınar Müzik - Çınar Müzik Facebook Albümdeki Eserler : UNUTULMUYOR Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL-Enver GÜNEN HAVAALANI Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL-Enver GÜNEN BEN YOKUM Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL-Enver GÜNEN TEŞEKKÜRLER (feat.SİNAN AKÇIL) Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL AŞKIN DİLİ ( NONAZAYİ) Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL - Emrah KARADUMAN DÖN BANA Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL KALBİNE BULUTLUYUM Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme : Emrah KARADUMAN KEŞKE Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme : Emrah KARADUMAN BÖYLE BİRİYİM Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Enver GÜNEN AŞK MÜZİĞİ Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Enver GÜNEN BANA ANLAT Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme:Volga TAMÖZ -Sinan AKÇIL VAKTİ YOK Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL Kaynak : Çınar Müzik
Hande Yener - Teşekkürler Dağıtıcı Firma: Çınar Müzik - Çınar Müzik Facebook Albümdeki Eserler : UNUTULMUYOR Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL-Enver GÜNEN HAVAALANI Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL-Enver GÜNEN BEN YOKUM Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL-Enver GÜNEN TEŞEKKÜRLER (feat.SİNAN AKÇIL) Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL AŞKIN DİLİ ( NONAZAYİ) Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL - Emrah KARADUMAN DÖN BANA Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL KALBİNE BULUTLUYUM Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme : Emrah KARADUMAN KEŞKE Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme : Emrah KARADUMAN BÖYLE BİRİYİM Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Enver GÜNEN AŞK MÜZİĞİ Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Enver GÜNEN BANA ANLAT Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme:Volga TAMÖZ -Sinan AKÇIL VAKTİ YOK Söz & Müzik : Sinan AKÇIL Düzenleme: Sinan AKÇIL Kaynak : Çınar Müzik
14 Eylül 2011 #2 pesimist Rektör Emektar Katılım 30 Eylül 2005 Mesajlar 18,668 Reaksiyon puanı 2,162 Puanları 3,358 Yaş 41 Hatun yanıyor. Albüm kapağına bak