19 Eylül 2011 #1 Darknes$ Rektör Emektar Katılım 13 Haziran 2008 Mesajlar 17,951 Reaksiyon puanı 351 Puanları 3,263 Hande Yener - Havaalanı 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jp2Uzu8s__c
21 Eylül 2011 Konuyu başlatan #2 Darknes$ Rektör Emektar Katılım 13 Haziran 2008 Mesajlar 17,951 Reaksiyon puanı 351 Puanları 3,263 Uçak, gemi, tren, bir araba fark etmez Bu yolu hiç dert etmez kalbim, kalbim Küçük ya da büyük bir bavul hiç fark etmez Anıları dert etmez Sildim sildim Tam şu anda çıkmalıyım Sonra belki geç kalırım Çok geç kalırım Tabi Şimdi Gideceğim tek yer hava alanı Bana lazım yeni yaşam alanı Gözünün önünde uçup giderek Nasıl söndürdüm bütün havanı Gideceğim tek yer havan alanı, Bana lazım yeni yaşam alanı, Sözümde durup ta çekip giderek, Nasıl söndürdüm senin havanı.
Uçak, gemi, tren, bir araba fark etmez Bu yolu hiç dert etmez kalbim, kalbim Küçük ya da büyük bir bavul hiç fark etmez Anıları dert etmez Sildim sildim Tam şu anda çıkmalıyım Sonra belki geç kalırım Çok geç kalırım Tabi Şimdi Gideceğim tek yer hava alanı Bana lazım yeni yaşam alanı Gözünün önünde uçup giderek Nasıl söndürdüm bütün havanı Gideceğim tek yer havan alanı, Bana lazım yeni yaşam alanı, Sözümde durup ta çekip giderek, Nasıl söndürdüm senin havanı.