Hamzaoğlu'ndan Sinan Bolat açıklaması

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Arsenal maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

1017551_620x310.jpg

İŞTE O SÖZLER...

"4-1'lik bir skor. Net mağlup olduk. İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık. Bugün oyuncularımdan skordan çok sahada istediğim şeyleri bekliyordum. 2. yarıda oyunun hakimi bizdik, ancak gol bulmakta zorlandık. Maçı kaybettik belki ama, çok şeyler kazandık. Bizim için kazançlı bir maç oldu."

"Muslera'nın bir sakatlığı yok. Hem Sinan'ı görmek, hem de Sinan'ın mukavelesinde bir şey var, ilk yarı bitmeden 5 maç oynaması gerekiyor. Onu da tamamlamak için böyle yaptık. Eğer oynatmasaydık, kulübü devre arasında geri alabiliyordu. İkinci yarıda da ondan faydalanmak için böyle düşündük"

"Bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlar takımlarını böyle desteklediği sürece elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız."

KAYNAK

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Defans hala bildigin kazma.

Bos aciklamalara karnimiz tok. Adam gibi bir kadro kurmanin zamani geldi de geciyor bile.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Defans hala bildigin kazma.

Bos aciklamalara karnimiz tok. Adam gibi bir kadro kurmanin zamani geldi de geciyor bile.

edox kadroyu hangi parayla kuracak onu söyle biz de öğrenelim. GS bu kadroyu bile arayacak. Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Drogba iyi Sneijder iyi. İyi tamam da paran varsa iyi, paran yok ise işte böyle oluyorsun. :-(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Paramiz yoksa sabri gibi bir oyuncuya neden 1.2 Milyon dolar veriyoruz? Ondan daha az kazanip kapi gibi defans yapan adamlar varken neden kazma sabri de israr ediyoruz?

Parayi .oka harcarsan böyle sürünürsün. Her önüne gelene 2-3 milyon dagitirsan ne olur? Almeida misali. Besiktasin verdigi parayi kabul etmedi simdi o paranin yarisini bile alamiyor.

Herkes hak ettigini alsin. Begenmeyene güle güle.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Paramiz yoksa sabri gibi bir oyuncuya neden 1.2 Milyon dolar veriyoruz? Ondan daha az kazanip kapi gibi defans yapan adamlar varken neden kazma sabri de israr ediyoruz?

Parayi .oka harcarsan böyle sürünürsün. Her önüne gelene 2-3 milyon dagitirsan ne olur? Almeida misali. Besiktasin verdigi parayi kabul etmedi simdi o paranin yarisini bile alamiyor.

Herkes hak ettigini alsin. Begenmeyene güle güle.

1. Öncelikle Sabri o parayı o takımdaki çok oyuncudan daha fazla hakkediyor.
2. Ondan daha az kazanıp kapı gibi defans yapan adamlar kim? Galatasaray'ın defansına kapı demek, kapıya hakaret olur.
3. Ben de onu diyorum. Bugün haber okudum GS'a dava açılmış bu sefer yapmadığı Eto transferi için. Daha Prandelli'ye ödenecek parayı görünce şoke olacaksınız. İnsan hatalardan ders almaz mı? Aragones'i BJK zengin etti, Prandelli'yi de GS. :-( Pardon daha edecek, çünkü az para verip ondan kurtulması artık mümkün değil.
4. Beğenmeyene güle güle diyemiyorsun işte kolay kolay.

Bu takımların başına geçenler başına geçince şirketleri gibi değil takımları gibi yönetiyorlar bu takımları, oysa takımları da şirketleri gibi düşünmeliler. Şampiyon olup 5 sene sürtmektense 5 sene şampiyon olmayıp, maddi durumu düzeltip, sonra şampiyonluklar almak daha akılcı değil mi?

Yeter artık ülkenin parasını çarçur ettikleri...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bizim Türkler alismis elin yabancilarini zengin etmeye. Akillanacaklarini da sanmiyorum.

Sabri'den daha az kazanip iyi defans yapan oyuncular var derken lig capinda demek istemistim. Galatasaray'in defansi berbat, sadece sabri ile sinir degil bu.

Takimda cok gereksiz oyuncular var.

excalance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Takimi icine ettiler resmen yazik valla her gelenden 3 4 yiyoz