Hamza Hamzaoğlu sezon sonunda bırakıyor

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Akhisar Belediyespor'un başarılı çalıştırıcısı, görevine devam etmeyeceğini açıkladı. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Milli Takım için görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı.

384552_heroa.jpg


3 yıldır Manisa ekibinin başında bulunan Hamzaoğlu, yaptığı basın açıklamasında şöyle konuştu: "A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile son kez bir görüşmemiz oldu. Hocamız benden Akhisar Belediyespor ya da Milli Takımı seçmemi istedi. Ben de bu zor seçimde Milli Takımı seçtim ve yeni sezonda hiçbir takım ile anlaşmadan Milli Takımda devam etmek istiyorum."

Akhisar halkına teşekkür ettiğini de belirten Hamzaoğlu, "Bu ayrılığı kimse kesinlikle bir gönül bağı kopması gibi düşünmesin. Çünkü sizin de bildiğiniz gibi bir milli takım süreci yaşandı. Dolayısıyla bu sezon sonu itibari ile eğer kısmet olursa oradaki görevimi devam ettirmeyi düşünüyorum. Şükürler olsun ki böyle bir ayrılık yaşıyoruz, yani 3 yıl boyunca Allah bize hep başarılar nasip etti ve başarılar gösterdi. Hep mutlu günlerimiz oldu, yani bütün ayrılıklar inşallah hep böyle olsun diyorum." diye konuştu.

KULÜPTEN AÇIKLAMA
Hamzaoğlu'nun açıklamasının hemen sonrasında kulübün resmi internet sitesinden de bir açıklama yapıldı. İşte o açıklama: "2011 yılı Mart ayından bu yana üç seneyi aşan zamandır beraber çalıştığımız ve 1.ligte şampiyon olup süper liğe çıkarak kalıcı başarılar elde ettiğimiz teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı olarak konuşarak hocamızın milli görevi tercihi sebebiyle bu sezon sonunda yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Akhisarspor'umuza tarihe geçecek unutulmayacak katkılarından dolayı kendisine müteşekkiriz.Yine başarılı olacağına inandığımız ve bu kez milli takım milli görevinde alkışlayacağımız yeni futbol kariyerinde inşallah başarılar diliyoruz."

KAYNAK
 

komoon

Profesör
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
2,934
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
"A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile son kez bir görüşmemiz oldu. Hocamız benden Akhisar Belediyespor ya da Milli Takımı seçmemi istedi. Ben de bu zor seçimde Milli Takımı seçtim ve yeni sezonda hiçbir takım ile anlaşmadan Milli Takımda devam etmek istiyorum."

Milli takım hocalığı için Fatih Terimin hem Galatasaray'ı ve Milli takımı idare ederim demişken ,

Milli takım yardımcı hocalığı için Hamza hocadan ya milli takım ya kulüp demesi dumurluk bir olay...
 
Üst