Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı!

Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilme kararı sizce doğru mu?

• Evet

Kullanılan: 1 16.7%
  • Hayır

Kullanılan: 5 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray'da şok ayrılık! Sarı kırmızılılar teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı.

hamzaoglu3_VBZXR.jpg

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu’nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz."

Galatasaray Spor Kulübü

LİG TV

İşte ayrılığın perde arkası!

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu dönemi sürpriz bir şekilde sona erdi. Peki olaylar bu noktaya nasıl geldi? İşte şok ayrılığın perde arkası...

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi. Sarı kırmızılı yönetim ile Hamzaoğlu arasında yaşanan anlaşmazlıklar süreci ayrılık noktasına getirdi.

Transfer sezonu boyunca yaşanan fikir ayrılıkları, Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin uzatılması, Melo'nun takımdan ayrılması ve Hamzaoğlu'nun yaptığı bazı açıklamalar yönetimin tepkisini çekti. Galatasaray yönetimi, UEFA'nın finansal fair play kriterleri konusunda Hamzaoğlu'nun açıklamalarından rahatsız oldu. Ayrıca Burak Yılmaz ile takım içinde yaşanan kişisel sorunların tam olarak çözülememesi de yönetimin tepkisini çekmeye başladı.

Yönetimin, başarısız sonuçların ardından Hamzaoğlu'ndan rapor istemesi kırılma noktasıydı. Hamzaoğlu herhangi bir rapor sunmayacağını yönetime iletti ve o dönemde raporun futbolcuların disiplin konusundaki uyarılara uyması için istendiği yönetim tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.

Galatasaray'ın arka arkaya aldığı galibiyetler krizi erteledi. Benfica ve Çaykur Rizespor maçlarının kaybedilmesinden sonra bazı yöneticiler, Hamzaoğlu'nun geleceği konusunda ümitsiz olduklarını başkan Dursun Özbek ile paylaştılar. Galatasaray yönetimi, Hamzaoğlu'nun ayrılış sürecinde transfer konusunda farklı düşüncelerin ortaya konulmasının da etkili olduğu fikrinde. Tolgay Arslan transferini veto etmesi, fikir ayrılıklarından biri olarak belirtiliyor.

Sözleşmesi otomatik olarak uzatılan Umut Bulut'a sahip çıkan Hamzaoğlu, "Sözleşmesi uzatılmasaydı da gerekirse ben uzatırdım" deyince yönetimin bir kez daha tepkisini çekti. Başkan Dursun Özbek, Futbol Direktörü Cenk Ergün aracılığı ile TT Arena'da toplantı yapılacağını Hamzaoğlu'na iletti.

Hamzaoğlu, Genel Sekreter Fatih İşbecer'in de olduğu toplantıya katıldı. Toplantıda karşılıklı diyaloglar, ipleri kopma noktasına getirdi. Özbek, "Yaptığınız açıklamalar yönetimi küçük duruma düşürüyor. Taraftar ile karşı karşıya geliyoruz" dedi. Yönetim olarak yolların ayrılması yönünde karar Hamzaoğlu'na tebliğ edildi. Hamzaoğlu da bu karar üzerine, "Siz zaten gereğini düşünmüşsünüz, bunun üzerine yapacak bir şey yok. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda birlikte emek verdik, her şey için teşekkür ediyorum" diyerek toplantıdan ayrıldı.

Sarı kırmızılı camia, resmi internet sitesinden ayrılık haberini duyurdu. Yaşanan bu ani gelişme, futbolseverler tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

Hamzaoğlu akşam saatlerinde ailesiyle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Burada eşyalarını toplarken, Abdurrahim Albayrak'ın isteği üzerine Florya'da bir restoranda bir araya gelindi.

Hamzaoğlu ve ailesinin katıldığı yemek yaklaşık 2 saat sürdü. Hamzaoğlu, yemekten sonra görüş belirtmek istemedi. Yakın zamanda gerekli açıklamayı yapacağını vurgulayan Hamzaoğlu, Abdurrahim Albayrak ile restoranın kapısında vedalaştı ve ailesiyle birlikte yeniden Florya Metin Oktay Tesisleri'ne döndü.

Hamzaoğlu, yardımcıları ile birlikte tesislerde durum değerlendirmesi yaptı. Galatasaray'da yaşanan bu gelişmelerden sonra yeni teknik direktörün kim olacağı belirsizliğini koruyor. Ancak kulislerde, Mustafa Denizli ismi ön planda. Başkan Özbek'in daha önce Mustafa Denizli ismine sıcak baktığı biliniyordu.

Özbek'in Denizli ile temasta olduğunun Hamzaoğlu tarafından duyulması üzerine bir hayal kırıklığının da yaşandığı iddia ediliyor.

Galatasaray yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarına devam ederken, Antalyaspor maçında takımın başında kaleci antrenörü Claudio Taffarel yer alacak.

NTV Spor

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Artık takip edemiyorum. İmparatordan sonra doğru kişiyi bulamadık.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Niye böyle oldu ya. :/
Hoca değişikliklerinde yeni hoca kim olursa olsun takıma bir hava getirir, gaz verir ve yükseliş başlar.
Fener bari hocasını kovmasa.. :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
G.Saray muhabiri Ali Naci Küçük: Hamza Hamzaoğlu ile yönetim arasındaki golcü transferi konusundaki çatışma nedeniyle yollar ayrıldı.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fatih Terim, Hikmet Karaman ve Ersun Yanal isimleri gündemdeki yerini alır.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Haydaaa, üzüldüm bak bir Beşiktaşlı olarak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
aykut kocaman'ı aziz amcaya gıcıklığına alırlar...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Niye böyle bir şey oldu yahu ? Pereira gitmesi gerekirken Hamza Hamzaoğlu nasbini almış. [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Adam Konya'da mutlu. Oradan ayrılıp da Galatasaray'a gelmez.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Niye böyle bir şey oldu yahu ? Pereira gitmesi gerekirken Hamza Hamzaoğlu nasbini almış. [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Adam Konya'da mutlu. Oradan ayrılıp da Galatasaray'a gelmez.

para para demiş napolyon aykut amcada para para der belki.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hamza Hamzaoğlu’ndan Açıklama

Galatasaray camiasına bana gösterdikleri güven ve ilk günden beri verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Futbolculuk kariyerimden sonra Teknik Direktör olarak da bu camiaya hizmet etmenin, birlikte önemli başarılar kazanmanın onurunu yaşadım. Yarın herkes için yeni bir gün. Yarınların Galatasaray için yeni başarılarla dolu olmasını diliyorum.

Hamza Hamzaoğlu

www.galatasaray.org

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer: Antalyaspor maçına Taffarel çıkacak. Ersun Yanal gündemimizde yok. -NTV Spor-

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Benim bu takimdan hic ümidim yok acikcasi. Besiktas bu sene sampiyon olacak gibi, takim olarak gercekten cok daha iyiler.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Felipe Melo: 3 kupa almış, kulüp tarihine geçmiş bir hoca nasıl gönderilir hiç aklım almıyor. Güzel insan, iyi kalpli insan yolun açık olsun.

564dcf2c18c7733460cca8b9