Hamza Hamzaoğlu: Daha büyük hedeflerimiz var

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk kutlamalarında önemli açıklamalarda bulundu.

hamza-hamzaoglu-galatasaray_1j9j9tszo34rf1u5jkm7azlxch.jpg

Şampiyonluk kutlamalarında konuşan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu şunları söyledi: "Öncelikle görevimizi yapmanın mutluluğu içindeyiz. Daha sonra da çok önemli olan dördüncü yıldızı aldığımız için çok mutluyuz. Bütün tesislerimizde çalışanlardan, yöneticilerimize, futbolcularıma, yüreği bizle atan herkese ait bu şampiyonluk."

"Benim çok benimsediğim bir söz var. Hedefler ulaşıldıkça uzaklaşır ve zorlaşır. Biz de şimdi şampiyonluk hedefine ulaştık ama artık yeni hedeflerimiz var. Avrupada başarılı olmak. Bunlar tabii daha zor hedefler. Bizden önce bunu başaran hocalarımız var. İnşallah bizde onların başarılarının üzerine bir tuğla da biz koyacağız. İnşallah önünüzdeki yıl kulübümüz avrupada başarıları yakalayacak."

"İyi bir şekilde gidiyoruz. iyi bir takım olduk, bütün olduk. Bir bütünün başarısı bu..."

"İki maç kaybettik, Fenerbahçe ve Trabzonspor. Bu tür şampiyonluklar kötü günlerden sonra tekrar ayağa kalkmakla yakalanıyor. Biz mağlubiyetlerden sonra asla inancımızı ve birlikteliğimizi kaybetmedik. Bu işin içinde mağlubiyet olduğunu kabullendik. Mağlubiyetlerden de kazançlar çıkardığımızı düşünüyorum. İki mağlubiyetin de ardından birbirimize daha çok sarıldık. Bütün takımdaki herkes bu başarıda pay sahibi oldu. Görev sırası gelen herkes elinden gelen herşeyi yaptı. Analarının aksütü gibi herkese helal olsun."

"Her güzel şeyin bir bedeli oluyor" diyen Hamzaoğlu göz yaşlarını tutamadı ve "Babamı kaybettiğim gün Galatasaray'a geldim. İnanıyorum ki babam bugün bizi bu güzel günde görüyordur. Halen babamın yokluğunu kabullenemem. Üzüntüsünü bile doğru dürüst yaşayamadım. Her fırsatta İzmir'e gidip dua ettim. Bu şampiyonluktan sonra da gideceğim. Tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun. Annemin de elinden öpüyorum" diyerek duygulu anlar yaşadı.

KAYNAK

[video=youtube;mfR-K7_u0NU]https://www.youtube.com/watch?v=mfR-K7_u0NU[/video]