Hamachi Ve Gui Arayüz

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar iki gündür sağlam bir Hamachi GUI arıyorum, 3 farklı GUI denedim, hiç birini kullanamadım, her biri izin hatası veriyor.Kendi kullanıcı klasörüm içindeki paket klasörüne ben bile erişemiyorum, izinler sadece root'a ayarlanmış.Doğal olarak hiç bir program erişemiyor gerekli dosyalara.İşin kötü yanı arayüzden erişimi de değiştiremiyorum, Termianl'den root'a geçsem, chmod hakkında pek bilgim yok.

Bu arada denediğim GUI'ler: gHamachi, Hamachi-GUI, Haguichi.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hangi sistemdesin? Ubuntu mu?

Ubuntu'ysa alt+f2'ye basıp, gksu *program-adı* , yazarak açar mısın?

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Eski kurduğum Hamachi ve Quamachi'nin kalıntıları kalmış, o zaman başlangıca yerleştirilsin demiştim.Şimdi nasıl kaldırabilirim onu? İzin isteyerek çalıştığı için başlangıçta hata veriyor, öncelikle Hamachi başlatılamadı, ardından da Quamachi Hamachi girişi başarısız.

Kapatıp, el ile açtığımda sorun yok, başlangıçtan kaldırsam yeterli. :)

Bir de şimdi tek bunun için ayrı konu açmaya gerek kalmasın. :D Harici HDD otomatik olarak sistem başlangıcında mount ediliyor, ama dahili diske ben dosya yöneticisinden girmeden mount etmiyor, ona bağlı olarak oluşturduğum kısayol da açılmıyor.Bunu başlangıçta yapmasını nasıl sağlayabilirim?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Eski kurduğum Hamachi ve Quamachi'nin kalıntıları kalmış, o zaman başlangıca yerleştirilsin demiştim.Şimdi nasıl kaldırabilirim onu? İzin isteyerek çalıştığı için başlangıçta hata veriyor, öncelikle Hamachi başlatılamadı, ardından da Quamachi Hamachi girişi başarısız.

Kapatıp, el ile açtığımda sorun yok, başlangıçtan kaldırsam yeterli. :)

Bir de şimdi tek bunun için ayrı konu açmaya gerek kalmasın. :D Harici HDD otomatik olarak sistem başlangıcında mount ediliyor, ama dahili diske ben dosya yöneticisinden girmeden mount etmiyor, ona bağlı olarak oluşturduğum kısayol da açılmıyor.Bunu başlangıçta yapmasını nasıl sağlayabilirim?

Yukardaki solda kalan 3lü menüde en sağdakinin içinde Startup Applications gibi bir başlık olacak oradan başlangıçta çalışmasını kaldırabilirsin.

Başlangıçta mount işini de fstab ile halledebilirsin, onu bir araştır yapamadığın olursa konuşuruz. :wink:

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
319329

Quamachi 0.6.1

Quamachi is a Hamachi GUI for Linux. Hamachi is a zero-configuration VPN service. It was designed by LogMeIn.​