• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Haluk Ulusoy TFF Başkanlığı'na aday!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
1997-2004 yılları arasında TFF Başkanlığı yapan Haluk Ulusoy, 29 Haziran'da yapılacak seçimde yeniden aday olma kararı aldı.

29702769.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) 29 Haziran'da yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı için geri sayım sürerken, başkan adaylarının sayısı üçe çıktı. Yeniden aday olacağını açıklayan mevcut başkan Yıldırım Demirören ve Erdal Alkış'ın ardından, Haluk Ulusoy da aday olma kararı aldı.

1997-2004 yılları arasında da TFF Başkanlığı yapan Ulusoy, yeniden aday olmak için uzun süredir futbol camiasının önde gelen isimleri ile görüşmeler yapıp nabız yokluyordu. Başta TFF'nin eski yöneticisi Edip Eren olmak üzere birçok futbol adamının destek sözünü alan Haluk Ulusoy'un yarın adaylığını açıklaması bekleniyor.

Ulusoy'un, yeniden başkan seçilmesi halinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile çalışmaya devam edeceği belirtiliyor.

57 yaşındaki Haluk Ulusoy ayrıca, Yeşilköy, Mersin İdman Yurdu, Mersin Polis Gücü, Kuşadasıspor ve Sökespor kulüplerinde de başkanlık görevini yürütmüştü.

KAYNAK

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
TFF eski başkanlarından Haluk Ulusoy, yaklaşan olağan kongrede başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Ulusoy, yaptığı yazılı açıklamada, Türk futbolunun iyi yönetilemediğini savunarak, "Türk futbolunu hak ettiği seviyeye tekrar çıkarmak, ileriye götürmek ve Türk futboluna hizmet etmek için göreve hazırım ve adayım" ifadelerini kullandı. Yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesinde, kaygıların çok geniş bir kitle tarafından paylaşıldığını gördüğünü kaydeden Ulusoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, maalesef Türk futbolunun iyi yönetilemediği gerçeği ve geldiği vahim durum her türlü gösterge ile apaçık ortadadır.
Yaklaşmakta olan Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulu öncesinde, futbolumuz hakkındaki kaygıların çok geniş bir kitle tarafından paylaşıldığını görüyorum.

Ülkemi çok seviyorum, Türk futbolunu çok seviyorum. Bana her ihtiyaç duyulduğunda Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmek için taşın altına sadece elimi değil, yüreğimi de koydum.

Her zaman futboldan bir şeyler almak isteyenlerden değil, aksine futbola bir şeyler katmak isteyenlerden oldum.
Bu nedenlerle; Türk futbolunu hak ettiği seviyeye tekrar çıkarmak, ileriye götürmek ve Türk futboluna hizmet etmek için göreve hazırım ve adayım.

Türk futbolunun bugünü ve yarınları hakkındaki görüşlerimi yakın zamanda yapacağım basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacağım."

LİG TV