Haluk Levent Sözleri

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
  • Her şeyim haber oluyor.
  • Aynen Atatürk ve silah arkadaşları nasıl bu Cumhuriyet'i kurduysa, Cem Karaca, Barış Manço, Üç Hürel, Moğollar gibi gruplar da Anadolu rock’ı kurdu. Bu temel üzerine devam ediyor.
  • Teoman çok sevdiğim bir isim. Bugünkü Türk rock’nın da babasıdır. Ama ben onun kadar şanslı hiç olmadım. Yapacaklarımı yaptım artık yeter diyemedim. O yüzden çalışmaya devam.
  • Sözler olgunlaşıyor şarkılarda. İnsanın yaşıyla da alakalı bir şey. İnsan kendinden bir şey katmadan samimi hissedemiyor kendisini.
  • Sanatçı bireysel yaşamaya başladığı andan itibaren toplumsal yaşamdan kopmaya başlıyor.
  • Sanatçı bütün dinleyiciyi memnun eden değil, doğru bulduklarını dinleyiciye aktaran adamdır.
  • Ben de kendi kendime, “Daha önce Çanakkale Türküsü’nün içine koyduğun şiiri, İzmir Marşı’nın içine koy, bi de güzel orkestra toparla!” dedim. Çok içimden gelerek, çok heyecan duyarak yaptım.
  • Biz hepimiz biriz. Biz hepimiz Atatürk ve silah arkadaşlarının torunlarıyız.
  • Kendimi bildim bileli, şarkı söylerim, şiir okurum. Müzik hep tutkum oldu fakat mesleğim olacağını bilmiyordum.