Halk TV'de ki BirKiraBirYuva kampanyasına Sedat Peker'in bağış yaptığı iddiası !

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Neredeyse Tüm kanalların katıldığı TekYürek Türkiye Kampanyasına katılmayan Halk TV kendi başına BirKiraBirYuva kampanyası yapmış. Canlı yayına bağlanıp bağışların yapıldığı bir program olarak...

Ve Programa Yunanistan'dan bağlandığını söyleyen kişinin bağışı ve ismi çok garip. Adının Savaş Ateş olduğunu söyleyen şahıs Yunanistan'da ki aile şirketimizden kızları adına 50 milyon TL bağılıyor. Ve kızlarının ismi ne tesadüf ki Sedat Peker'in kızlarının adı ve Savaş Ateş İsmi Sinan Ateş'e gönderme şeklinde yorumlanmış.

Bağışı yapan kişi aratıldığında hiç bir bilgi çıkmıyor söylediği şirkette tam bulunamıyor. Üstelik konuşurken adamın sanki biri söylüyor o tekrarlıyor gibi yavaş konuşması ve kızlarının adını bile kağıttan okur gibi söylemesi şüpheleri arttırıyor.

MG4446

Profesör
Reaksiyon puanı
1,257
Herkes a haberi suçluyor ama halktv nin saçmalıklarından bahseden yok. Arada açıp bakıyorum bu kadar boş insanlar olamaz. Depremin ilk günlerinde bile boş haber yapıyolardı. Madem yardım yapmak istiyordunuz diğer yayını siz de açsaydınız. Şimdi topladıkları para nereye gidiyor ben güvenmem bunlara

sepiti

Asistan
Reaksiyon puanı
206
halktv odatv - ahaber akit bunlardan uzak durmak gerek iki zıt kutup doğruyu yanlışı savunmuyorlar direkt taraflar ve halktan taraf değiller bunlar siyasal menfaat tarafındalar. akıl ve ruh sağlığınız için uzak durun bunlardan.

Tunahan GRS

Inan bilmiyorum.
Cezalı
Reaksiyon puanı
312
Herkes a haberi suçluyor ama halktv nin saçmalıklarından bahseden yok. Arada açıp bakıyorum bu kadar boş insanlar olamaz. Depremin ilk günlerinde bile boş haber yapıyolardı. Madem yardım yapmak istiyordunuz diğer yayını siz de açsaydınız. Şimdi topladıkları para nereye gidiyor ben güvenmem bunlara
sonunda gerçeğin farkına varan biri