Halis Toprak'ın eşi intihar etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
71 yaşındaki işadamı Halis Toprak’la yaptığı evliliği tartışma konusu olan 17 yaşındaki Nazlıcan Tağızade, İstinye’deki Aslanlı Köşk’te çok sayıda tansiyon ilacı içerek yaşamına son vermek istedi.

fft1_mf582309.Jpeg

Hastaneye yetiştirilerek midesi yıkanan Tağızade’yi eşi Halis Toprak yalnız bırakmadı. İntihar girişimi önceki gün akşam saatlerinde Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak’a ait İstinye’deki Aslanlı Köşk’te yaşandı.

İki kutu tansiyon ilacı içtiği öne sürülen Tağızade bir süre sonra fenalaşınca, annesi Şehrinaz Tağızade hemen 112 Acil Servis’i aradı. Köşke gelen ambulansla İstinye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tağızade’nin midesi yıkandı. Yoğun bakım servisinde serum tedavisi uygulanan Tağızade, 4 saat sonra taburcu edildi. Polislere, aile içi problemler nedeniyle intihar etmek istediğini söylediği öğrenilen Tağızade’yi eşi Halis Toprak da tedavisi boyunca yalnız bırakmadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
geçmiş olsun. ama pek inandırıcı gelmedi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bu Halis in yaşadıklarından 3 tane dizi film çıkar.

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Buraya cuk diye oturan bir söz vardıda gerisini unuttum.
hani böreğide var:4:
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Yanlız toprağın züğürt kaldığına inan mıyorum numara yapan o

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
17 yaşında 71 yaşındaki birinin koynuna girersen böyle olur tabi. :) K***** seni. Geberseymiş keşke. Ahlaktan yoksun kişiliksiz...