"Halilhodzic Türkiye'yi karıştırıyor"

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Çalımbay, Halilhodzic'e yüklendi... Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-1 kaybettikleri Trabzonspor maçı sonrası bordo-mavili teknik heyete tepki gösterdi. Çalımbay, Halilhodzic'in Türkiye'yi karıştırdığını söyledi.

halilhodzic3_CXDDA.jpg


Çalımbay, iki takımı da kutladığını belirterek, "Yağmura rağmen çok iyi mücadele oldu ama biz bugün mağlubiyeti hak ettik. Şöyle hak ettik, ölü toptan o golleri yemeyeceksin. Trabzon'un bize üstünlük kuracağı tek taraf orasıydı. Devre arasında özellikle söyledik, adamları tekrar eşleştirdik. Fakat maalesef arkadaşlarımız, dalgınlık da demeyeceğim, iki tane duran toptan gol yedik" dedi.

"2-1 GÖTÜRMEYE RAZIYDIK AMA
Hakem Tolga Özkalfa'nın yönetimine de tepki gösteren Çalımbay, "Maç 2-1 iken Sinan'a vermediği bir faul, onun dönüp bize gol olması var. Hakemin o faulü vermemesini anlayamadık. Mücadeleden kopmayan bir takımımız vardı. 2-1 götürmeye razıydık ama hakem buna izin vermedi. Aynı hakem Beşiktaş maçında bariz golümüzü vermemişti. 4 hafta sonra aynı hakem bizim maça verildi. Mazeret bulmuyoruz. Mağlubiyeti hak ettik böyle goller yediğimiz için" diye konuştu.

"HERKES OYUNCUMUN ÜZERİNE GELİYOR"
Çalımbay, Trabzonspor teknik heyetine tepkisini şu sözlerle açıkladı, "Centilmenlik dışına çıkan, oyuncuların sakatlanması için uğraşan bir takım değiliz. Böyle oyuncularla işim olmaz, oynatmayız da öyle oyuncuları. Mustafa'ya onlar kadar üzüldük. Belki daha fazla üzüldük. Vederson da kişilikli insandır, gelip kasıtlı şekilde kimseye girmez. Başta teknik direktörleri olmak üzere herkes oyuncumun üzerine geliyor.

Teknik direktörleri maalesef Türkiye'yi karıştırıyor. Her pozisyonda ya sahanın içine giriyor ya da hakeme koşuyor. Her şeyden önce o Trabzonspor'un teknik direktörü. Herkese örnek olmak zorunda. Trabzonspor'un teknik direktörü olmak kolay değil. Onun yapıcı olması lazım. Onun oradaki oyuncuları koruması lazım, sahip çıkması lazım. Benim oyuncumun üzerine gelmelerine gerek yok. Zaten kırmızı kart görmüş. Onun için buna da üzüldük" dedi.

MUSTAFA AKBAŞ'IN DURUMU
Karşılaşmanın ilk yarısının uzatma bölümünde rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalan ve beyin travması şüphesiyle ambulansla hastaneye kaldırılan Mustafa Akbaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saha kenarında yapılan ilk müdahalesinde başının döndüğünü ve midesinin bulandığını söyleyen oyuncunun hastanede yapılan kontrollerde çok önemli bir sorunun gözükmediği, ancak bir süre müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

Kulüpten Mustafa Akbaş'ın sakatlığıyla ilgili yapılan açıklamada ise "Mustafa'nın radyolojik incelemeleri normal bulundu. Şikayetleri nedeniyle 4-6 saat hastanede kontrol altında tutulacak" ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vahid Halilhodzic'den cevap:

"RAKIP TAKIMIN HOCASINI TANIMIYORUM"

vahid-halilhodzics_ERR2U.jpg


Maç sonrası Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın kendisini "Kırmızı kart pozisyonunda Vahid Halilhodzic hakemin üzerine yürüyor. Trabzonspor gibi bir kulübü çalıştırdığını unutmamalı" yönündeki ifadeleriyle eleştirmesinin sorulması üzerine Trabzonspor teknik patronu, "Rakip takım hocasını tanımıyorum. Benim hakkımda yaptığı eleştirileri kaba buluyorum. Oyuncusu tesadüfen kırmızı kartla oyun dışına atılmadı. Bir şey oldu ki biz de buna tepki gösterdik. Oyuncumuzun ayağının kırıldığını sandık. 5 dakika öncesinde Mustafa Akbaş sedyede hastaneye getirilirken kustu. Trabzonspor’da kendi sahanızda böyle bir olay yaşanırken benden kulübede oturmamı kimse bekleyemez. Şikayetimi dile getirmek benim görevim. Rakip takım antrenörünün benim için eleştirilerini kabadan daha fazla buluyorum. Hocalığı ondan öğrenecek değilim. 45 yıldır hocalık yapıyorum. Daha öncesinde sadece bir kez tribünlere gönderildim. İki Dünya Kupası ve sayısız şampiyonlar ligi maçına çıktım. Herkes işine baksın" diyerek sert açıklamalar yaptı.

Saha içerisinde kendisinden hiçbir zaman kötü söz duyulmadığını söyleyen Halilhodzic, "Ben sadece oyuncumu savunurum. İletişim sorunu yaşıyorum. Vücut dilimi kullanmak zorunda kalıyorum. Beni tanımayanlar bundan hoşlanmıyorlar. Bunu da anlayışla karşılıyorum ama insanım ve oyuncularımı korumaya devam edeceğim" diye sözlerini bitirdi. KAYNAK
 

semih61

Müdavim
Katılım
26 Ekim 2011
Mesajlar
1,456
Reaksiyon puanı
43
Puanları
48
halil kapak niyetine konuşmuşihaklıda.


gol öncesi faulde yok iki bacağının arasından topa vuruyor bosingwa.
 

xxmeeminxx

Asistan
Katılım
4 Haziran 2014
Mesajlar
244
Reaksiyon puanı
9
Puanları
18
bana göre hiçte haklı değil sonucta karsı takımın teknik direktörünü eezmeye calısmıs bir yeri baya kalkmıs bu halilin hakan ünsalın dediği gibi önceki maclarda oyuncusunu satandan ne beklenir ki... yarın bursa ile mac yapsın trabzon sonnra senol güneş demez mi senin nasıl basarın var ben dünya 3. oldum diye bana göre bir ceza filan verilmeli artık su adama trabzon yönetiminden
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,584
Reaksiyon puanı
2,004
Puanları
113
Yaş
40
En güzel cevabı dün Trt'de Hakan Ünsal verdi. Halilhodzic denen adam ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor.

Rıza hocayı tanımıyorumi 45 senedir futboldayım diyor. Biri ona söylesin, Rıza hoca büyük Beşiktaş'ın kaptanıydı. Yeni yetme değil !..
 

MasterFather

Müdavim
Katılım
10 Aralık 2006
Mesajlar
4,294
Reaksiyon puanı
59
Puanları
48
En güzel cevabı dün Trt'de Hakan Ünsal verdi. Halilhodzic denen adam ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor.

Rıza hocayı tanımıyorumi 45 senedir futboldayım diyor. Biri ona söylesin, Rıza hoca büyük Beşiktaş'ın kaptanıydı. Yeni yetme değil !..


Taka'dan Hakan Ünsal ve Sergen Yalçın için şok başlık

http://i.imgur.com/mkjaMXW.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hakan Ünsal'la ilgili ise "Sen kimsin, ciğerin kaç para ki Trabzonspor'un hocasına terbiyesiz diyebiliyorsun. Hemen özür dile. Dilemez ise Trabzonspor yönetimi hemen harekete geçmeli" yorumunu yapan Taka Gazetesi, Yalçın ve Ünsal için ayrıca "Köpeksiz köy bulan ve değneksiz dolaşıp herkese hakaretler yağdıran ve ağızlarından salya dökülen" şeklinde ağır bir yorum yaptı.
 

friendly

Müdavim
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,874
Reaksiyon puanı
671
Puanları
113
Halilhodzic patlamaya hazır bomba gibi sürekli bi yerlere sallıyor, ilk geldiği zamanlar kendi takımını sürekli ağır sözlerle eleştiriyordu şimdi rotayı başka yerlere çevirmiş anlaşılan.

Bu hocanın ya tercümanında bir sorun var ya da kendisinde..
 

tachyon

Doçent
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
598
Reaksiyon puanı
59
Puanları
28
Gazetenin attığı başlığa bak...
Herkes herkesi eleştirebilir kimse de bir şey diyemez. Ama provakatif sözler ve hakaret ediyorsan sonuçlarına da katlanırsın. Sergen ve Hakan Ünsal'ın yerinde olsam avukatıma veririm bu gazete ile uğraşsın. Ama eminim bu gazete alışmıştır bu tip başlık atmaya ki korkusuzca hakaret etmiş.
 
Üst