Halil Altıntop Trabzonspor'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
trabsonspor4_AIGRF.jpg

Daha önce Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique ile Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi'nde sözleşme imzalayan bordo-mavili kulüp, Halil Altıntop ve Adrian Mierzejewski ile kentin tarihi ve turistik merkezlerinden olan Ayasofya Müzesi'nde ilk kez bir imza töreni düzenledi.

Kentin turizmine katkı sağlamak amacıyla burada düzenlenen, kulüp yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu ile Temel Soyyiğit'in hazır bulunduğu törende, Halil Altıntop ile 3 yılık, Adrian Mierzejewski ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

''HERKES BU TAKIMDA OYNAMAK İÇİN CAN ATIYOR''

Kulüp yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, törende, öncelikle bu mutlu günü kendileriyle paylaşan taraftarlara teşekkür ederek, ''Trabzon, imparatorluk şehri. Tarihin önemli noktalarına şahitlik etmiş bir yer. Şimdi de böyle tarihi ve turistik bir mekanda imza töreni düzenliyoruz. Gelecek ay sonunda da bu şehirde olimpiyat şehri oluyor. Bu güzel unvanı yaşatanlara teşekkür ederiz'' dedi.

Türkiye'nin en büyük prestijli kurumlarından birinin Trabzonspor olduğunu ifade eden Bekiroğlu, ''İki yeni futbolcumuzla daha sözleşme imzalıyoruz. Camiamıza ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum. Hiçbir şey emeksiz olmuyor ama Trabzonspor gibi prestijli, dünyaya mal olmuş bir marka adına transfer görüşmesi yapmak için herşey tereyağından kıl çeker gibi halloluyor. Herkes bu takımda oynamak için can atıyor'' diye konuştu.

''EN BÜYÜK BOMBAYI HALİL İLE PATLATTIK''

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit ise bordo-mavili taraftarlara teşekkür ederek başladığı açıklamasında, ''Üç yabancıdan sonra yerli transfer soruluyordu. En büyük bombayı Halil ile patlattık. Trabzonspor'da transfer bitmez. Yarın yeni transferler için de sürprizler yapabiliriz'' ifadesini kullandı.

"TARAFTARLARA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM"

Trabzonspor'un yeni transferi Halil Altıntop, bordo-mavili taraftarlara layık olacağını, bunun için söz verdiğini söyledi.

Halil Altıntop, Ayasofya Müzesi'nde düzenlenen imza töreninde, törene gelen taraftarlara teşekkür ederek, ''Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Taraftarlara layık olmaya çalışacağım. Buna söz veriyorum. Elimden geleni bu kulüp için yapacağım.

Geçmiş sezondan daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. İnşallah hep beraber başarılı bir sezon geçiririz'' dedi.

Trabzonspor'a transferi sürecinde enteresan şeylerin yaşandığını vurgulayan Halil, ''Kesinlikle Eskişehirspor'a imza için söz vermediğimi söyleyebilirim. Çünkü benim için sözümü tutmak çok önemli. 4-5 hafta önce Eskişehirspor ile temasa geçtik. Benimle görüşmek istediler. Ben de teşekkür ettim. Kendileriyle sık sık görüştük ve beni ne kadar istediklerini gösterdiler, sağolsunlar.

Ben de 'Eskişehir'e geleceğim' diye söz verdim. 'Kesinlikle Eskişehir'e gitmeden bir karar vermeyeceğim' dedim. Gittim, gördüm ve gezdim. Söz verdiğim için bu harekette bulundum. Ama Trabzonspor'un bana gösterdiği ilgi bambaşkaydı'' diye konuştu.

Transferinde kulüp başkanı Sadri Şener ile görüştüğünü anlatan Halil, ''Başkanımız aradığında kesinlikle gönlümün Trabzon tarafında olduğunu fark ettim. Ama sözümde duran bir insan olduğum için Eksişehir'e gidip gördüm. Trabzon'da eski Halil ve başarılı bir Trabzonspor ile yolumuza devam edeceğiz. Her şey için teşekkür ederim'' ifadesini kullandı.

"DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİNE GELDİM"

Bordo-mavili takım ile sözleşme imzalayan Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski ise sözlerine 'Merhaba' ve 'Trabzonspor'u seviyorum' diyerek başladı.

Türkiye'nin, belki de dünyanın en büyük kulüplerinden birine geldiğinin bilincinde olduğunu dile getiren Mierzejewski, ''Dünyanın en büyük hocalarından da biriyle çalışacağım. Bu kadar çılgın ve sevgi dolu bir taraftar önünde oynayacağım için çok heyecanlıyım, acele ediyorum'' dedi.

Transferinde Polonya kulübündeki başkanından görüş aldığını söyleyen Adrian, ''Bunun dışında yönetim kurulu üyemiz Tuncay Bekaroğlu'ndan bilgi aldım. O bana Trabzonspor hakkında çok güzel bilgiler verdi'' diye konuştu.

Halil Altıntop ve Adrian Mierzejewski imza töreninin ardından ellerine aldıkları kemençeyle basın mensuplarına poz verdi.
Törenden sonra futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçti.

TARAFTAR İLGİSİ

Müzenin bahçesinde yapılan imza törenini yaklaşık bin taraftar izledi. Halil Altıntop ve Mierzejewski'yi alkışlarla ve meşalelerle karşılayan taraftarlar, futbolculara büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

Bu arada, Trabzonspor yönetimi, dün Tunceli'de meydana gelen patlama sonucu 1'i Trabzonlu olmak üzere 2 polisin şehit olması nedeniyle daha önce imza töreninde yapılacağı duyurulan kolbastı ve horon gösterisini iptal etti.

Kulübün kurumsal iletişim müdürü Altuğ Atalay'ın, programın iptalinin gerekçesini açıklamasının ardından taraftarlar, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diye bağırdı.

İmza töreninde 23-30 Temmuz tarihlerinde Trabzon'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın maskotu ''Hamsi'' ye de de yer verildi.

Halil Altıntop'un 9, orta alanda görev yapacak Adrian'ın ise 86 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

NTV Spor

TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. / TSPOR [] 23.06.2011 09:52:39

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

PROFESYONEL FUTBOLCU HALİL ALTINTOP'UN KULÜBÜMÜZE TRANSFERİ KONUSUNDA GÖRÜŞMELERE BAŞLANMIŞTIR.

KAP

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sabah demiştik Trabzon'la anlaştı diye. Eskişehir'i gezmekle transfer bitmiyor. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kardeşi Real'de hocam ne Barcası? :D

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Halil Altıntop'un çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, "İkiz futbolcuların birinin iyi, birinin kötü çıkma ihtimali yok. Hamit nasıl Real Madrid'e gittiyse, Halil'in de bizde teknik direktörümüz Şenol Güneş ile birlikte yeniden yükseleceğine inancımız tamdır. Kendisi yarın Trabzon'a gelecek. Önemli ve isabetli bir transfer yaptık. Halil tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İkizlerden birinin iyi birinin kötü çıkma ihtimali yok ne demek ya , pazardan meyve alıyor sanki :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Trabzon resmen açıkladı. Hayırlı olsun. :)

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
35 mac gol atamayan bir forvet :S ben aslinda begenmiyorum. Bide

Eskişehirspor 2. Başkanı Hoşcan;Halil daha hiçbir kulübe imza atmadı,Halil'i az önce aradım,kararımı daha netleştirmediğini söyledi..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gidebileceği en iyi takıma gitti, eski günlerine döndürebilecek biri varsa senol günestir, dönerse kac gol atacagını görücez.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Kardeşi Real'de hocam ne Barcası? :D

Lionel Andrés Messi Altıntop bunların en küçük kardeşi. Babaları bir ama anaları farklı hacı :)

---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 23:47 ----------

Bu arada Eskişehire ayıp etmişler

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hayırlı olsun. 2-3 sene trabzonda kalır. sonra anadoluya geçer. bank asya'da da futbolu bırakır artık.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Trabzon anlaştı haberinden önce haber ajanslarında yarın eskişehirspor anlaşmasını istanbulda olacağı bildirildi . Bir , iki saat sonra bir baktım trabzonsporla anlaştı yazıyor . Bir oyunlar döndü ama hadi hayırlısı !! Ayrıca arkadaşım eskişehire bu adam gezmeye mi geldi sanıyorsun sen eskişehirspor sezon bittiğinden beri halille ilgileniyordu ve ailevi bazı sorunlar olduğu için biraz geçikti transfer olayı sonra da araya trabzonspor girdi .

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
inşallah bu iki kardeşi karşıa karşıya getirecek maçlar izleriz..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[TABLE="class: tablo"]
[TR]
[TD]TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. / TSPOR [] 23.06.2011 09:52:39
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

PROFESYONEL FUTBOLCU HALİL ALTINTOP'UN KULÜBÜMÜZE TRANSFERİ KONUSUNDA GÖRÜŞMELERE BAŞLANMIŞTIR.

KAP

Trabzonspor’un dün akşam İstanbul’da her konuda anlaşmaya vardığı Halil Altıntop, sabahın erken saatlerinde Trabzon’a geldi.

Trabzon Havalimanı’nda İdari Menajer Caner Çuvalcıoğlu tarafından karşılanan Halil, daha sonra kulübe ait araçla tesislere geçti. Ardından dün akşam Trabzon’a gelen yeni transferlerden Adrian ile birlikte Fatih Devlet Hastanesi’ne geçen Halil Altıntop, burada sağlık kontrolünden geçti. İki futbolcunun sağlık kontrolü kalabalık bir gazeteci topluluğu tarafından da takip edildi.

Halil sağlık kontrolü sırasında kan alan hemşirenin, “Nerelisin sen?” sorusu üzerine, “Aslen Malatyalıyım. Doğma büyüme Almanya’dayım. Ama şimdi Trabzonsporlu’yum” dedi.

HABER-KAMERA: YUNUS EMRE SEL/TRABZON/DHA

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Halil Altıntop'un çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, "İkiz futbolcuların birinin iyi, birinin kötü çıkma ihtimali yok. Hamit nasıl Real Madrid'e gittiyse, Halil'in de bizde teknik direktörümüz Şenol Güneş ile birlikte yeniden yükseleceğine inancımız tamdır. Kendisi yarın Trabzon'a gelecek. Önemli ve isabetli bir transfer yaptık. Halil tüm camiamıza hayırlı olsun"

Sadri Şener konuşmayı ne zaman bırakacak acaba. Ne zaman konuşsa saçmalıyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Trabzonspor, sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirdiği yeni transferleri Halil Altıntop ve Adrian Mierzejewski ile sözleşme imzaladı.

Trabzon’un tarihi ve turistik mekanlarından Ayasofya Müzesi’nde düzenlenen imza törenine bordo mavili taraftalar ilgi gösterdi.

Halil Altıntop imza töreni sonrası kısa bir konuşma yaptı ve taraftarlara teşekkür etti. Halil, "Şu an çok mutluyum. İnanıyorum ki size layık olmaya çalışacağım. Elimden geleni yapmaya çalışacağım. Geçen sezondan daha başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR İLE GÖRÜŞTÜM; AMA..."

Eskişehirspor ile olan transfer görüşmeleri üzerine sorulan bir soruya Halil Altıntop şu cevabı verdi: "Enteresan şeyler yaşandı. Eskişehirspor'a söz vermedim ve imza atmadım. 4-5 hafta önce Eskişehirspor ile temasa geçtim. Benimle görüşmek istediler. Kendilerine teşekkür ettim. Sık görüşmeler yaptık. Türkiye'ye sıcak baktığımı dile getirdim; ama kesinlikle Eskişehirspor'a gideceğimi söylemedim. Onlara şehri gezip görmek istediğimi ifade etmiştim. Sözümü tuttum. Gittim ve gezdim. Bana Trabzon'un ilgisi bambaşkaydı. Başkanımız aradıktan sonra gönlüm kesin olarak Trabzonspor'a doğru yöneldi. Trabzonspor ile başarılı bir dönem geçirmeyi arzuluyorum."

Adrian Mierzejewski ise atılan imzalardan sonra, "Büyük bir kulübe geldiğim için çok heyecanlıyım. Süper Lig ve Avrupa'da Trabzonspor ile başarılı sonuçlar almak istiyorum" dedi.

Bordo mavili ekibin yeni transferleri Halil Altıntop 9 numaralı, Adrian Mierzejewski ise 86 numaralı formayı giyecek.

İmza töreni Halil Altıntop'un taraftarlar üçlü çektirmesiyle son buldu.

Sporx

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yani şurada adamın onu ne maksatla söylediğini düşünemeyerek kendinin aynı pozisyonda olduğunu gösterdin ya erjan tebrikler.

Konuşmanın içersinden istediğim cümle hakkında istediğim şekilde yorum yaparım. Bu senin bana hakaret etmeni haklı çıkarmaz. Kendine gel!...

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sen istediğin cümle hakkında yorum yaptın ve bende yaptığın yorum hakkında düşünce bildirdim hakaret etmedim.

Senin yorumunu sen hakaret olarak kullandıysan başkasına bunu bilemem.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sen istediğin cümle hakkında yorum yaptın ve bende yaptığın yorum hakkında düşünce bildirdim hakaret etmedim.

Senin yorumunu sen hakaret olarak kullandıysan başkasına bunu bilemem.

Tabii tabii biliyoruz o düşünceleri. Ne de olsa beyin bedava :D